Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Turvapalvelumyyjä

Verisure Oy Kouvola

Etsimme turvapalvelumyyjiä Kouvolan myyntitiimiin tukemaan jatkuvaa kasvuamme.

Turvapalvelumyyjän työ Verisurella antaa sinulle eväät mihin vain, mitä tulevaisuudeltasi tavoittelet. Meillä saat myyntialan parhaan koulutuksen ja kokemuksen, opit kohtaamaan ihmisiä ja pääset osaksi kannustavaa tiimiä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa myyntikokemusta tai teknistä osaamista - asenteesi ratkaisee! Tarvitset työssä B-ajokortin, nuhteettoman taustan ja mahdollisuuden työskennellä iltapainotteisesti.

Miksi sinun kannattaa tulla Verisurelle?

1. Paras myyntikoulutus
Kattavalla perehdytyksellä ja jatkuvalla koulutuksella varmistamme, että sinulla on kaikki edellytykset menestyä työssäsi.

2. Varma palkka, ei provisiokattoa
Joissain myyntitöissä pystyy vaikuttamaan tienestiinsä vain rajallisesti, ja joissain taas maksetaan pelkkää provisiota ilman pohjapalkkaa. Verisurella saat molemmat, pohjapalkan ja kannustavan provision. Hyvä myyjä tienaa Verisurella 4500 euroa kuukaudessa, mutta palkassa vain taivas on rajana!

3. Alan parhaat tuotteet ja työn merkityksellisyys
Verisure on kodinturva-alan markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa. Meillä edustat palveluita, joihin asiakkaat ovat tutkitusti poikkeuksellisen tyytyväisiä, ja jotka pelastavat ihmishenkiä.

4. Erinomaiset edut ja etenemismahdollisuudet
Henkilöstöetuina saat mm. lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä kattavan työterveyshuollon. Kirsikkana kakun päälle saat käyttöösi työsuhdeauton, jolla voit kruisailla myös vapaa-ajalla. Verisure on kasvava kansainvälinen yritys, jossa voit edetä urallasi esimerkiksi esimies- tai koulutustehtäviin myös kansainvälisesti.

Mitä työhösi turvapalvelumyyjänä kuuluu?

Turvapalvelumyyjänä kontaktoit potentiaalisia asiakkaita, vierailet kodeissa ja pienyrityksissä tekemässä turvakartoituksia ja autat asiakkaita valitsemaan heille parhaiten sopivan turvaratkaisun. Huolehdit myös järjestelmän asennuksesta ja asiakkaiden opastamisesta järjestelmän käytössä. Työ on välillä haastavaa, mutta todella palkitsevaa. Pääasiallinen työaika on maanantaista perjantaihin klo 12-20.

Katso video turvapalvelumyyjän työstä ja tutustu tuleviin työkavereihisi: https://www.youtube.com/watch?v=-7cl0tZSrKM&t=14s

Lähetä hakemuksesi 24.11.2019 mennessä.

---

It's a human right to feel safe and secure!

Verisure tarjoaa koteihin ja pienyrityksiin ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vesivuotohälytysjärjestelmiä. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Toimintamme jatkaa vahvaa kasvua Suomessa, markkinajohtajan asemaamme yhä vahvistaen. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee lähes kolmea miljoonaa asiakasta ja työllistää noin 18 000 henkilöä 16 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Kotimaassa olemme tehneet työtä kotien ja perheiden turvallisuuden eteen jo yli 30 vuotta. Ammattimaisesti valvotut murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmämme turvaavat jo yli 80 000 asiakkaamme kotia Suomessa.
WWW-osoitehttp://www.verisure.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Branch Manager Lauri Olkkonen: lauri.olkkonen@verisure.fi
Työpaikan osoite45100 KOUVOLA
PalkkausKiinteä + provisio
Työ alkaaTyö alkaa mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö, Työ sisältää iltatyötä
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy24.11.2019 klo 23:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.verisure.fi/vacancy-detail/r2019100624
Ilmoitus jätetty18.10.2019
Ilmoitusnumero10138551

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin