Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työpäällikkö

Verkko Korpela Oy Kannus

Verkko Korpela Oy on osa Keski-Pohjanmaalla toimivaa Korpelan Voima -konsernia. Korpelan Voima konsernin tehtävänä on tuottaa ja myydä laadukkaita ja edullisia energia-alan palveluja. Liiketoiminnasta muodostuva taloudellinen hyöty jaetaan suoraan asiakkaille edullisten hintojen kautta. Verkko Korpela Oy:n liikevaihto v. 2019 oli 13,8 milj. euroa ja liikevoitto oli 0,7 milj. euroa. Verkko Korpelan siirtohinnat kuuluvat maaseutuyhtiöiden edullisimpaan neljännekseen kaikissa asiakasryhmissä. Yhtiön palveluksessa on keskimäärin 23 henkilöä.

TYÖPÄÄLLIKKÖ

Haemme sähkönjakeluverkon työpäällikköä Korpelan Voima kuntayhtymän tytäryhtiön Verkko Korpela Oy:n palvelukseen. Työpäällikön vastuulla ovat sähköturvallisuuslain mukaiset sähkötöidenjohtajan tehtävät.

Tehtäväalueeseen kuuluvat kokonaisvaltainen töiden ohjaus ja suunnittelu, työmaavalvonta päivittäisenä osana sekä aikataulujen, kustannuksien ja työmaadokumenttien hallinta. Lisäksi vastuu alueellesi kuuluu rakennuttaminen ja valvonta.

Työpäällikkö toimii rakennuttamisen valvonnan sekä sähköverkonrakennus organisaation esimiehenä. Hän osallistuu myös sähkönjakeluverkon strategiseen suunnitteluun, vuosisuunnitteluun sekä varmistaa sähkötöidenjohtajan näkökulmasta sähköverkon turvallisen ja laadukkaan rakentamisen.

Hyvät valmiudet tehtävässä menestymiselle antavat monipuolinen työkokemus toimialalta ja mielellään sähkövoimatekniikan DI- tai amk-insinöörin tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Hakijalla tulee olla sähköpätevyys 1 suoritettuna.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos tunnistat itsessäsi järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä, pitkäjänteisyyttä ja luontaisia vuorovaikutus- ja tiimitaitoja. Tarjoamme monialaisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä haastavia ja innostavia työtehtäviä joustavilla työjärjestelyillä.

Valinnassa voidaan tarpeen mukaan käyttää soveltuvuusarviointeja. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kysy lisää Verkko Korpela Oy:n toimitusjohtaja Joni Jääskeläinen p. 044 755 6490

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.9.2020 mennessä.
YhteystiedotJoni Jääskeläinen, p. 044 755 6490, www.korpelanvoima.fi
Työpaikan osoiteJunkalantie 15, 69100 KANNUS
PalkkausTES:n mukainen palkkaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.09.2020
Jätä hakemusrekrytointi@korpelanvoima.fi
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461496

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin