Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kosteus- ja tiiveysmittaaja Varsinais-Suomen alue

Vertia Oy Turku

Haluaisitko toimia rakennusalalla itsenäisessä liikkuvassa työssä Varsinais-Suomen alueella? Nyt siihen on loistava mahdollisuus, sillä me vertialaiset etsimme pientalokohteisiin tiiveys- ja kosteusmittaajaa.

Kosteusmittauksilla varmistamme, että rakentamisen aikainen kosteus on riittävän alhaisella tasolla, jotta pintamateriaalien asentaminen on turvallista. Tiiveysmittauksilla varmistamme, ettei rakennukseen jää merkittäviä ilmavuotopaikkoja kuluttamaan energiaa ja aiheuttamaan kosteusriskejä rakenteisiin.

Työskentely rakennuskohteissa on itsenäistä, joten toivomme sinulta aloitekykyä ja kiinnostusta itsenäiseen työskentelyyn.

Tietotekniikan saralla sinun on hyvä olla omaksumiskykyinen, sillä käytämme sähköisiä järjestelmiä kaikkeen tiedonkulkuun. Järjestämme kerran kuussa koulutustapahtuman Helsingissä jossa tapaamme porukalla.

Tavoitteenamme on, että jokainen Suomessa asuu terveessä, energiatehokkaassa ja viihtyisässä kodissa. Olemme voimakkaasti eteenpäin menevä ja asiakaspalveluhenkinen yritys, jossa tehdään töitä innolla ja hyvällä yhteishengellä. Palvelemme aktiivisesti talotehtaita, rakennusliikkeitä ja rakennuttajia. Tulisiko sinusta uusi RAKENNUSTEN KOSTEUS- ja TIIVEYSMITTAAJA joukkoomme? Ammattitaidolla hoidettujen urakoiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös loistavaa palvelua.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen ja kokoaikaisen työn
- Kattavan perehdytyksen työhön
- Tarvittavat sertifikaatit eri mittausaloille
- Loistavan työyhteisön
- Työterveys- ja hammashuollon sekä myös kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
- Yrityksen tuloksesta jaetaan 10 % työsuhteen pituuden mukaan henkilöstölle.
- Työaika alkaa kotioveltasi, kun liikut suoraan työkohteisiin.
- Tarjoamme lisäksi työsi tueksi: työauton, polttoainekortin sekä kaikki työssä tarvittavat välineet työpuhelinta ja läppäriä myöten.


Mikäli sinulta löytyy vähintään rakennus- tai LVIS alan perustutkinto, noin kolmen vuoden työkokemus rakennusalalta ja kiinnostuit meistä, niin laita hakemus!

Lisätietoa avoimesta työpaikasta voit kysyä Miijalta numerosta

044 721 7057
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotMiija Nurmela, miija.nurmela@vertia.fi
Työpaikan osoite20100, Turku, 20100 TURKU
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.vertia.fi/jobs/829393-kosteus-ja-tiiveysmittaaja-varsinais-suomen-alueelle
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266070
Työnantajan viite145106

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin