Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Vetrea Terveys Oy, Kuopio Kuopio

Haemme VetreaElo Mariaan, Kuopioon, lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Mahdollisuus perehdytyksen jälkeen toimia myös hoitoringin hoitajana.

VetreaElo Maria tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaista asumispalvelua vammautuneille henkilöille. Jokaisen asukkaan yksilöllinen palveluntarve huomioidaan toiminnassa ja uutta teknologiaa käytetään hoitotyön tukena mm. viriketoiminnassa, turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyvissä ratkaisuissa.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Hakijoissa huomioidaan myös alan opiskelijat.

Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, innostunutta ja sitoutunutta työasennetta sekä kykyä ja halua toteuttaa laadukasta ja asiakaslähtöistä työtä. Toivomme, että Sinulta löytyy intoa ja ajatuksia osallistua myös toimintamme kehittämiseen.

Edellytämme, että valitulla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

Tarjoamme Sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Haluamme tarjota Sinulle mahtavan työntekijäkokemuksen Vetreassa.

Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Työ on 3-vuorotyötä, opiskelijoilla 2-vuorotyötä.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 29.11.2020. Tehtävät voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

Lisätietoja antaa yksikön päällikön sijainen Heidi Särkilahti, 040 136 1579 tai heidi.sarkilahti@vetrea.fi

Erään työntekijän kommentti Vetrealla työskentelystä:
"Pidän asiakastyöstä, erilaisista kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa. Pidän tunteesta, että voin olla tukemassa kuntoutumista ja nähdä työn tulosta, jossa olen ollut mukana osana tiimiä."

Tutustu myös Vetrean Instagram-sivuun: @vetreaterveys

Lue VetreaElo Mariassa työskentelevän lähihoitajan työntekijätarina täältä:
https://www.vetrea.fi/ajankohtaista/reetta-lahihoitaja/

Vetrea on valtakunnallisesti toimiva yksityinen kuntoutus-, asumis- ja kotipalveluiden tarjoaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Vetrea-konsernin omistaa kotimainen Osuuskunta KPY.

Konserni toimii noin 20 paikkakunnalla ja 40 toimintayksikössä työllistäen noin 900 työntekijää. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vetrealle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Henkilöstö on meille Vetreassa tärkeä voimavara ja panostamme henkilöstöön tavoitteena motivoitunut, osaava ja työkykyinen henkilöstö. Konsernimme arvot yhteisöllisyys, avarakatseisuus ja vastuullisuus ohjaavat kaikkien työntekijöidemme päivittäistä toimintaa aina yksittäisistä asiakaskohtaamisista päätöksentekoon saakka. Me vetrealaiset olemme asiakkaidemme Hyvän Elämän Mahdollistajat.
WWW-osoitehttp://www.vetrea.fi
YhteystiedotYksikön päällikön sijainen Heidi Särkilahti, 040 136 1579 tai heidi.sarkilahti@vetrea.fi
Työpaikan osoiteLetkukaari 5, 70820 KUOPIO
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö, Opiskelijoilla 2-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk, Eri pituisia sijaisuuksia
Haku päättyy29.11.2020 klo 23:59
Jätä hakemusTäytä hakemus sivuillamme ja liitä mukaan CV
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.vetrea.fi/MepRekry/Application/Index/99/
Ilmoitus jätetty26.10.2020
Ilmoitusnumero10499637

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin