Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Vetrea Terveys Oy Savonlinna

Haemme Savonlinnaan, VetreaElo Olaviin, lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

VetreaElo Olavi tarjoaa tehostettua asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille sekä vammautuneille asukkaille. Haemme lähihoitajaa vammautuneiden asukkaiden yksikköön.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava). Odotamme Sinulta hyviä sosiaalisia taitoja, innostunutta ja sitoutunutta työasennetta sekä kykyä ja halua toteuttaa laadukasta ja asiakaslähtöistä työtä. Toivomme, että Sinulta löytyy intoa ja ajatuksia osallistua myös toimintamme kehittämiseen.

Edellytämme, että valitulla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Me Vetreassa mittaamme aktiivisesti henkilöstömme hyvinvoinnin tilaa sekä otamme henkilöstön mukaan toimintojemme kehittämiseen. Tuemme henkilöstömme työkykyisyyttä ja työhyvinvointia myös työajan ulkopuolella pidettävissä kulttuuri- ja liikuntatapahtumissa.

Tarjoamme Sinulle luotettavan ja arvostetun työnantajan tuen sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn. Haluamme tarjota Sinulle mahtavan työntekijäkokemuksen Vetreassa.

Tehtävässä ja palkkauksessa sovelletaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on 3-vuorotyötä.
Työ alkaa 3.8.2020.
Haku päättyy 31.7.2020. Tehtävä voidaan täyttää hakuajan kuluessa.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Riitta Hirsikangas puh 044 531 9455 riitta.hirsikangas@vetrea.fi

Vetrea on valtakunnallisesti toimiva yksityinen kuntoutus-, asumis- ja kotipalveluiden tarjoaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Vetrea-konsernin omistaa kotimainen Osuuskunta KPY.

Konserni toimii yhteensä 19 paikkakunnalla ja 41 toimintayksikössä työllistäen noin 850 työntekijää. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vetrealle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Henkilöstö on meille Vetreassa tärkeä voimavara ja panostamme henkilöstöön tavoitteena motivoitunut, osaava ja työkykyinen henkilöstö. Konsernimme arvot yhteisöllisyys, avarakatseisuus ja vastuullisuus ohjaavat kaikkien työntekijöidemme päivittäistä toimintaa aina yksittäisistä asiakaskohtaamisista päätöksentekoon saakka. Me vetrealaiset olemme asiakkaidemme Hyvän Elämän Mahdollistajat.
WWW-osoitehttp://www.vetrea.fi
YhteystiedotYksikön päällikkö Riitta Hirsikangas puh 044 531 9455 riitta.hirsikangas@vetrea.fi
Työpaikan osoiteHaapavedentie 20 B, 57170 SAVONLINNA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa03.08.2020
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemusTäytä hakemus sivuillamme ja liitä mukaan CV.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.vetrea.fi/MepRekry/Application/Index/37/
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395645

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin