Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rengasasentaja

Vianor Oy, Rauma Rauma

Haemme Rauman palvelupisteeseen

Sesonkihenkilöstöä kevään 2018 rengassesonkiin

Tule tekemään Vianorista maailman mukavin Pitstop asiakkaillemme! Sesonkihenkilöstön työ painottuu rengasasennuksiin, mutta voi sisältää myös varaston hallintaan, autojen siirtämiseen ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on positiivinen ja reipas asenne, me koulutamme sinut tehtävään!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi verkkolomakkeella osoitteessa vianor.fi/sesonkityo. Lisätietoja antaa palvelupisteen päällikkö Timo Nyroos, Puh: 010 401 3541.

Työ kestää noin 1-3 kuukautta.


Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 26 maassa. Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 1500 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Olemme osa Nokian Renkaat -konsernia. Lue lisää: www.vianor.fi.
WWW-osoitehttp://www.vianor.com
YhteystiedotLisätietoja antaa palvelupisteen päällikkö Timo Nyroos, Puh: 010 401 3541.
Työpaikan osoiteMetallitie 5 A, 26100 RAUMA
PalkkausTESin mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaMaalis-huhtikuussa 2018
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Ilmoitus jätetty18.03.2018
Ilmoitusnumero9520804

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

67 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin