Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rengasasentaja

Vianor Oy Laitila

Tule työskentelemään kanssamme - haemme reippaita tekijöitä rakentamaan menestystä kanssamme!

Oletko ahkera ja oma-aloitteinen tekijä, jolle laadukas työnjälki on sydämen asia? Sitoudutko yhteisiin tavoitteisiin ja haluat tehdä tiimissä töitä niiden saavuttamiseksi?

Etsimme rengasasentajia työskentelemään Laitilan palvelupisteeseemme

Vianor Oy:n Laitilan palvelupiste tekee rengasasennukset Uudessakaupungissa valmistettaviin Mercedes Benz -automalleihin ja tarvitsemme vahvistusta asennustiimimme.

Rengasasentajana tehtäviisi kuuluu monipuolisia asennustehtäviä linjastolla, renkaiden häkitys kuljetusta varten sekä saapuvien lastien purkaminen.
Sinulla on hyvä fyysinen kunto, olet oma-aloitteinen ja valmis tekemään vuorotyötä. Laadukas työnjälki on sinulle sydämenasia ja haluat myös sitoutua yhteisiin laatutavoitteisiin sekä edistää työturvallisuutta osana tiimiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja maailman mukavimmat työkaverit!

Haluatko tulla osaksi innostavaa joukkoamme ja työskennellä asiakkaiden turvallisen ajamisen edistämiseksi? Täytä hakemuslomake CV:n ja palkkatoiveen kera 31.5.2018 mennessä https://vianor.fi/vianor/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/
Kannattaa hakea mahdollisimman pian, täytämme tehtävät heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimipaikan päällikkö Petri Heinonen, p. 010 401 4291 tai petri.heinonen@vianor.com.

Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 26 maassa. Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 1500 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Olemme osa Nokian Renkaat -konsernia. Lue lisää: www.vianor.fi.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa toimipaikan päällikkö Petri Heinonen, p. 010 401 4291 tai petri.heinonen@vianor.com.
Työpaikan osoiteKauppakatu 4, 23800 LAITILA
PalkkausTESin mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2018
Jätä hakemusTäytä hakemuslomake CV:n ja palkkatoiveen kera 31.5.2018 mennessä.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vianor.fi/vianor/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty27.03.2018
Ilmoitusnumero9530567

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

58 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin