Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Viisi Vuodenaikaa Oy Helsinki

Sinä aito, empaattinen ja sosiaalista kanssakäymistä rakastava henkilökohtainen avustaja - Tervetuloa tiimiimme! Etsimme nyt henkilökohtaisen avun ammattilaisia Helsinkiin.

Ihmisten avustaminen sekä auttaminen on Sinulle arvokasta ja tärkeää. Sinulla on taito kohdata toinen ihminen kunnioittavasti ymmärtäen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyt asettumaan toisen ihmisen asemaan ja käsittelemään asioita myös hänen näkökulmasta käsin. Luot iloa ja positiivisuutta ympärillesi.

Haluat vilpittömästi auttaa avustettavaa asiakasta elämään omannäköistä elämää mahdollisimman itsenäisesti ja täydesti. Osaat antaa voimaannuttavaa tukea asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Kuljet aidosti asiakkaan rinnalla avustaen häntä päivän rutiineissa sekä arjen tärkeissä hetkissä (liikkuminen, asiointi, työ, harrastukset, ystävien tapaaminen yms.).

Arvostamme asennetta ja alan työkokemusta.

Odotamme innolla, että kuulemme juuri Sinusta ja osaamisestasi. Kerro meille, mitä omalla persoonallasi haluat tuoda tiimiimme sekä, mikä on Sinun supervoimasi arjessa. info@viisivuodenaikaa.com
WWW-osoitehttp://viisivuodenaikaa.com
YhteystiedotPalvelujohtaja
Heidi Hakanen
puh. 050 471 9660
heidi@viisivuodenaikaa.com
Työpaikan osoiteasiakkaan koti, 00980 HELSINKI
Palkkaushyvä
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto1 - 3 kk, vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan
Haku päättyy19.07.2020 klo 16:30
Jätä hakemusinfo@viisivuodenaikaa.com
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10393554

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin