Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektityöntekijä

Vimida Oy Kokkola

Etsimme asiakkaallemme Kokkolaan projektityöntekijää.

Projektityöntekijänä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa kehitysprojektissa, jossa rakennetaan uutta tuotantotilaa Kokkolaan. Olet osa projektitiimiä ja tehtäväsi on avustaa projektipäällikköä suunnittelu- ja rakennusprojektin käytännön asioiden edistämisessä, sekä tuoda omaa näkemystäsi suunnitteluprosessiin erityisesti tuotannon suunnittelun osalta.

Sinulla on näkemystä ja kokemusta projektityöstä mieluusti tuotantoteollisuuden tai vaikkapa robotiikan ja automaation puolelta. Lisäksi kokemus ERP- projektien läpiviennistä katsotaan eduksesi. Olet luonteeltasi utelias ja hyvä tiedonhankkija ja lisäksi saat asioita aikaiseksi. Olet oma-aloitteinen ja pystyt tuomaan omia ideoitasi tiimin arvioitavaksi.

Sinulla on tekninen koulutus, mielellään insinööri. Kokemus tuotantorobotiikasta ja automaatiosta antaa hienon pohjan tähän tehtävään. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi konkari.

Lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen kokkola@vmp.fi viimeistään 31.5.2019 mennessä otsikolla "projektityöntekijä"


VMP Varamiespalvelu on 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 4 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 16 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
WWW-osoitehttp://www.vmp.fi
YhteystiedotJarno Juola, 040 307 5231
Työpaikan osoite67300 KOKKOLA
Palkkauskk- palkkka
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasop. mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty20.05.2019
Ilmoitusnumero9971054

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin