Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asennusryhmä julkisivu- ja aitaurakoihin

Vinyylitalo Oy Turku

Vinyylitalo Oy maahantuo huoltovapaita vinyyliulkoverhouksia sekä vinyyliaitoja. Yrityksemme on perustettu 2010 ja olemme markkinajohtaja alallamme. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja taloutemme on hyvin hoidettu. Lisääntyneen kysynnän vuoksi tarvitsemme lisää asennusryhmiä ympäri Suomen.

Tarve on tällä hetkellä asennusryhmälle Uudellemaalle ja Varsinais-Suomeen. Muiltakin alueilta voi asiaa tiedustella. Tehtävänä on asentaa myymiämme julkisivuverhouksia sekä vinyyliaitoja. Arvostamme suuresti kokemusta vastaavista töistä mutta koulutamme tarvittaessa tehtävään. Yhteistyökumppanimme tulee toimia omana yrityksenään. Pitää olla puhtaat luottotiedot, hyvä maine sekä kokemusta julkisivu ja /tai aita-asennuksista. Asennuksillamme työskentelee pääsääntöisesti kaksi henkilöä kerrallaan. Aita-asennukset onnistuvat hyvin myös yhdeltä henkilöltä

Lähetä hakemuksesi mieluiten sähköpostilla osoitteeseen vinyylitalo@vinyylitalo.fi. Olemme yhteydessä pikimmiten ja sovitaan tapaaminen!
WWW-osoitehttp://www.vinyylitalo.fi
YhteystiedotLähetä hakemuksesi mieluiten sähköpostilla osoitteeseen vinyylitalo@vinyylitalo.fi. Olemme yhteydessä pikimmiten ja sovitaan tapaaminen!
Työpaikan osoite20101 TURKU
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi mieluiten sähköpostilla osoitteeseen vinyylitalo@vinyylitalo.fi. Olemme yhteydessä pikimmiten ja sovitaan tapaaminen!
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693639

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin