Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoropäällikkö, Virgin Oil Co.

Virgin Oil Co Helsinki

Virgin Oil Co. on Helsingin ravintolaelämän maamerkki. Korkean kattomme alle mahtuu tunnelmallinen amerikanitalialainen ruokaravintola, graniitinkova livekeikkapaikka, rentoa baarimeininkiä sekä mahdollisuus persoonallisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Olemme uniikki ravintolaelämys Helsingin ytimessä - Kaivopihalla.

Ravintolassamme on asiakaspaikkoja 975 ja henkilökuntaa n. 40. Liikevaihtomme on ketjumme suurimpia ja olemme erittäin ylpeitä hyvästä ruokatuotteestamme sekä clubimme ohjelmatarjonnasta, jotka ovat saaneet kiitosta laajalti.

Toivomme, että Sinulla on jo esimieskokemusta sekä reipas että tarmokas ote salissa ja baarissa työskentelyyn. Saat esimerkillisellä toiminnallasi henkilökunnan innostumaan mukaan.
Omaat aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä, olet tehokas sekä organisointikykyinen ja sinulla on vuoronjohtamisen taito hyppysissä.

Tarjoamme luotettavan työnantajan ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut sekä monipuoliset työtehtävät salin puolelta ammattitaitoiselle, jo esimieskokemusta hankkineelle vuoropäällikölle mukavan ja motivoituneen työporukan keskuudessa.

Lähde: sok.fi

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin