Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Virtasen Moottori Oy Salo

Morjesta pöytään. Me ollaan tälläinen iältään eläkeläinen, mutta sielultaan nuorekas perheyritys Salossa. Meillä on muutamakin eri verkkokauppa, mutta meidät tunnetaan ympäri Suomen parhaiten nimellä Virtasenkauppa.fi, samat kirjaimet koristelee katolla korkeimpana vaikka virallisesti ollaankin Virtasen Moottori Oy. Meitä on täällä 27 ja moottorikoneistamolla vielä 9 lisää.

No eniveis, mennääs asiaan. Elikkä meiltä yksi myyjävelho sai hienon tilaisuuden toiselta alalta ja kaivattaisiin uutta velhoa paikkaamaan tilannetta. Pääduunina ois tarpeen palvella meidän rakkaita asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla (kurkkaappa risut ja ruusut meidän verkkokaupan asiakaskokemussivulta. Asiakastyytyväisyys on 97% ja ollaan ylpeitä siitä!) ja sun tehtävä ei ole enempää eikä vähempää kuin tehdä parhaasi, että löydetään asiakkaalle sitä mitä hän etsii, kohteliaalla ja hyvällä asenteella.

Mehän myydään myymälässä tosi paljon auton varaosia ja sun ois syytä autoja tuntea kampikammion kattovalojen lisäksi muutama muukin juttu. Kovin on pitkä tie oppia homma, jos tiiät lähinnä mistä luukusta sitä diisseliä syötetään sisään.

Me tykätään ihan hulluna nähdä sut etukäteen videolta ennen, kun pyydetään sut kaffekupposelle juttelemaan tänne paikanpäälle. Niin että ihan ilmaisena vinkkinä niin otappa kännykkä kouraan, paina rec-namiskaa ja kerro meille lyhyesti kuka sä oot, mitä sä osaat jne. Älä ota stressiä siitä editoinnista. Viimeksikin palkattiin kaveri, joka hätisteli kissaa pois kameran edestä kesken tarinan. Saat sä meille perinteisemmänkin hakemuksen laittaa ja takuulla luetaan sekin!

Pistäppä hakemusta tulemaan rekry@virtasenmoottori.fi niin me ihaillaan sun tuotosta ja ollaan kontaktissa!
WWW-osoitehttps://www.virtasenkauppa.fi
Yhteystiedotrekry@virtasenmoottori.fi
Työpaikan osoiteHämeentie 37, 24100 SALO
PalkkausTeollisuusliiton TES tai sovitusti
Työ alkaaHeti, oleppa nopia
Työaikakokoaikatyö, Myymälän aukioloaikojen puitteissa
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty23.04.2019
Ilmoitusnumero9938045

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin