Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiedustaja

Vitabalans Oy Hämeenlinna

Vitabalans on vahvasti kasvava ja kansainvälistyvä lääkeyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Tunnetuimpia brändejämme ovat Ibumax, Paramax, Lacto Seven, Magnex, C-max, Glucosamin, Melatal, Betax B12 ja useat pt-kaupan private label -tuotteet.

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alue on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus.

Haemme palvelukseemme tuloshakuista ja asiakaspalveluhenkistä
MYYNTIEDUSTAJAA
vastaamaan päivittäistavarakauppa-asiakkuuksistamme ja myynnin kehittymisestä Etelä-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella. Toimintamme kasvaa voimakkaasti ja uusi myyntiedustaja täydentää nykyistä kolmen edustajan PT-kenttäorganisaatiota. Myyntialueet räätälöidään tarkemmin, kun paikka on täytetty.
Myyntiedustajana työskentelet toimintamme ytimessä ja vastaat laadukkaiden kotimaisten ravintolisien myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä omalla alueellasi. Asiakkaitasi ovat päivittäistavarakaupat, halpahallit, huoltoasemat ja elintarvikekaupan erikoisliikkeet. Rakennat ja ylläpidät kestäviä asiakassuhteita, sekä etsit aktiivisesti uusia asiakkaita. Portfoliosi koostuu tunnetuista hyvinvointituotteista ja tukenasi on oma in-house markkinointiosastomme.

Odotamme sinulta
- Usean vuoden kokemusta ja näyttöä tuloksekkaasta myyntiedustajan työstä päivittäistavarakaupan alalta, mielellään terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden parissa.
- Intohimoista asennetta myyntityöhön, tulostavoitteellisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
- Järjestelmällisyyttä ja huolellista työskentelyotetta sekä CRM- ja Office -ohjelmien hyvää hallintaa.
- Joustavaa asennetta, hyviä neuvottelu- ja kommunikointitaitoja. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
- Valmiita kontakteja kauppiaisiin ja ostajiin pidetään etuna.
- Valmiutta matkustaa ja yöpyä kotimaassa. Edustajan työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakkaiden luona.
- Ajokorttia

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän nuorekkaassa, tulosta tekevässä työyhteisössä. Toivottu asuinpaikka hakijalle on Varsinais-Suomi tai Etelä-Suomi.

Palkka: Kuukausipalkka + Vapaa autoetu.
WWW-osoitehttp://www.vitabalans.com
YhteystiedotKirjalliset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.8.2020 mennessä osoitteeseen recruitment(at)vitabalans.com otsikolla "Myyntiedustaja PT".

Tiedusteluihin vastaa to 9.7.2020 klo 9.00 - 10.00 ja ma 27.7.2020 klo 16.00 - 17.00 myyntipäällikkö Mikke Biström 050 5118 060.
Työpaikan osoiteVarastokatu 8, 13500 HÄMEENLINNA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty26.06.2020
Ilmoitusnumero10386209

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

48 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin