Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnjohtaja, muut teollisuuden alat

Vitabalans Oy Hämeenlinna

Haemme Hämeenlinnaan lääketehtaan pakkaamoon täsmällistä ja ammattitaitoista
TYÖNJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, jossa pääset johtamaan omaa noin kymmenen lääketyöntekijän vuoroa. Päivittäiseen työnkuvaan kuuluu töiden suunnittelu, kehittäminen sekä valvonta ja laatujärjestelmän mukaisen dokumentaation toteuttaminen.

Etsimämme henkilö omaa periksiantamattoman asenteen, hallitsee kirjallisen dokumentoinnin ja osaa ratkoa ongelmia. Hän kykenee kannustamaan alaisiaan tulokselliseen toimintaan, rakentaa hyvää tiimihenkeä sekä hallitsee erilaiset vuorovaikutustilanteet.

Toivomme hakijalta englanninkielentaitoa ja työhön soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, elintarvike- tai farmasia alan koulutus). Aiempi kokemus esimiestehtävistä on etu paikkaa haettaessa, mutta oikea asenne on sitäkin tärkeämpää. Työnjohtajana pääset työskentelemään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän vakavaraisessa kasvuyrityksessä, jossa pääsevät vaikuttamaan oman osastosi työskentelyyn yhdessä kollegoidesi kanssa. Esimiehenäsi toimii tuotantopäällikkö. Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja edellytämme sinun työskentelevän toimipisteessä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen recruitment@vitabalans.fi otsikolla "Pakkaamon työnjohtaja" 31.1. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Toukola p. +358 409 052175 (miel. arkisin klo 16-17).
WWW-osoitehttp://www.vitabalans.com
YhteystiedotTuotantopäällikkö Antti Toukola p. +358 409 052175 (miel. arkisin klo 16-17).
Työpaikan osoiteVarastokatu 8, 13500 HÄMEENLINNA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10578402

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin