Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Elintarviketyöntekijöitä

VMP Varamiespalvelu/Troupex Oy Lahti

Härmän SnackPoint Oy
Härmän SnackPoint Oy on Lahdessa Villähteellä toimiva elintarvikealan yritys. Yritys on perustettu 2006 ja se on siitä lähtien ollut uranuurtaja premium-välipalatuotteiden tuotekehityksessä sekä markkinoinnissa.

Yrityksellä on useita menestyviä tuotteita ja tuoteryhmiä. Maxi-patongit ovat olleet ja ovat edelleenkin edelläkävijöitä herkuttelupatongeissa, ja tällä hetkellä löydätkin niitä ympäri maan. SnackPoint pyrkii käyttämään oman maakunnan toimittajia mahdollisimman paljon. Monesta tuotteesta voikin sanoa, että ne ovat lähellä tuotettuja. Mm. kinkkukolmarin raaka-aineista 90 % tulee 100 km säteeltä, eli tuote on lähituote myös pääkaupunkiseudun marketeissa.


Toimenkuva
Etsimme nyt vahvasti kasvavalle Härmän Snackpoint Oy:lle reippaita työntekijöitä heidän tuotantoonsa Villähteelle. Töitä on kokoaikaisesti, ennalta tehdyn työvuoroluettelon mukaisesti. Pääsääntöisesti työt sijoittuvat arkisin klo 6-18 väliin mutta sinulla tulee olla valmius myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Työ sisältää erilaisia tuotannon töitä, kuten pakkausta, kokoonpanoa ja muuta linjastolla toimimista. Tarkoituksemme on löytää pitkäaikaisia osaajia jotka vakinaistuvat asiakkaamme kirjoille. Etsimme myös kesätyöntekijöitä! Huomioithan että kyseessä on elintarviketuotanto eli työskentely lämpötila on +6 astetta.


Odotamme sinulta
Etsimme reippaita ja työtä pelkäämättömiä tekijöitä jotka ovat halukkaita oppimaan uutta. Elintarvike, leipomo tai ravintola alan työkokemus ja/tai koulutus katsotaan selkeäksi eduksi. Suomen kielen taito on välttämätön.


Koulutus ja työkokemus
Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön koska autamme sen suorittamisessa.


Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.vmp.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Huomioithan että tiedustelut tätä paikkaa koskien vain VMP Lahden toimistolta.VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 työntekijälle. Olemme Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.vmp.fi
WWW-osoitehttp://vmp.fi
YhteystiedotTomi Käyhkö
Puh. 03 873 200
lahti@vmp.fi
Työpaikan osoiteTeollisuustie 2, 15540 VILLÄHDE
PalkkausTES
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, mahdollisuus vakinaistua
Haku päättyy30.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://vmp.fi
Ilmoitus jätetty05.09.2019
Ilmoitusnumero10089866

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin