Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Prosessityöntekijöitä liimapuutuotantoon

VMP Varamiespalvelu/Troupex Oy Hartola

Luotettavaa puukauppaa ja laadukasta sahatavaraa
Teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Hankimme puuta sertifioiduista suomalaisista metsistä luontoa kunnioittaen. Puukaupoissa olemme tunnettuja tarkasta tukin katkonnasta ja sahatavaramme laatu on vertaansa vailla.


TOIMENKUVA
Etsimme Versowoodille Hartolan liimapuutehtaalle kokopäiväiseen työsuhteeseen Prosessityöntekijöitä ja koneen käyttäjiä. Sinulla on valmius itsenäiseen työskentelyyn ja olet valmis oppimaan uutta. Etsimme tekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin joissa on mahdollista vakinaistua asiakkaamme kirjoille.

ODOTAMME SINULTA
Emme vaadi välttämättä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta, sillä työhön koulutetaan. Arvostamme reipasta asennetta työntekoon.

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS
Kokemus teollisuudesta tai puualan koulutus katsotaan selkeäksi eduksi.

MUUT TIEDOT
Asiakkaamme tarjoaa sinulle kansainvälisen ja kehittyvän toimintaympäristön sekä monipuolisen tehtävän.

Täytä hakemus pikaisesti www.vmp.fi ja liitä myös cv:si. Soita samalla, niin sovitaan haastattelu. Tämä paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätietoja: ma-pe klo 9-15 Lahden toimisto (03) 873 200


VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
WWW-osoitehttp://vmp.fi
YhteystiedotNiko Reinikainen/ Tomi Käyhkö
Puh: 03 873 200
lahti@vmp.fi
Työpaikan osoiteKurpanpellontie, 19601 HARTOLA
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, mahdollisuus vakinaistua
Haku päättyy30.09.2019
Ilmoitus jätetty02.09.2019
Ilmoitusnumero10084611

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

17 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin