Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelija harjoittelija

Voimatel Oy Kuopio

Voimatel Oy on suomalaisomisteinen sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Voimatel auttaa asiakkaitaan menestymään varmistamalla heidän kriittisten järjestelmien ja verkkojen erinomaisen palvelukyvyn luotettavilla asiantuntijapalveluillaan ja uudistuvilla ratkaisuillaan. Yhtenä alansa suurimpana toimijana Voimatelin asiakkaina ovat mm. Itämeren alueen ja Keski-Euroopan teleoperaattorit, Suomen merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, globaalit laitevalmistajat sekä suuri joukko teollisuusyrityksiä, kaupunkeja ja kuntia. Yhtiön tunnusmerkki on ainutlaatuinen yhdistelmä tinkimätöntä luotettavuutta, kuuntelevaa asiakaspalvelua sekä jatkuvasti kehittyviä ratkaisuja, jota tukee yhtiön vakaa asema alansa suurimpana suomalaisomisteisena palvelutarjoajana. Voimatelin lähes 900 palveluammattilaisen organisaatio palvelee asiakkaita Suomesta ja Virosta käsin. Yhtiön liikevaihto oli noin 113 M€ vuonna 2019.


Haemme Sähköverkot-liiketoimintaan kesätöihin määräaikaisia

SUUNNITTELIJA HARJOITTELIJOITA

vahvistamaan sähköverkkojen suunnittelutiimiä kesäkaudella 2021 Kuopiossa, Toivalassa ja Varkaudessa. Tulet toimimaan itsenäisesti sekä suunnitteluvastaavan tukemana. Vastaat tehtävässä Sinulle nimettyjen kohteiden sähköverkoston teknisestä mitoituksen toteuttamisesta ja materiaalioptimoinnista sekä maastosuunnittelun toteutuksesta maastossa suunnitteluohjelmistoilla kustannustehokkaasi ja asiakaslähtöisesti. Tehtävässä tarvitset myös dokumentoinnin osaamista.

Tehtävän suorittaminen edellyttää sähköalan AMK-insinöörin tutkintoa tai käynnissä olevia opintoja. Lisäksi sinulla on jo sähköjakeluverkkotuotteiden tuotetuntemusta, pien- ja suurjänniteverkon (0,4 - 20 kV) suunnittelun kokemuksen jakeluverkkotöissä katsomme eduksi, tunnet maankäyttö- ja viranomaislupakäytännöt sekä sähkö- ja työturvallisuusmääräykset ja -ohjeet, sinulla on taloudellinen ajattelutapa ja tehtävän edellyttämä hyvä tietotekninen osaaminen sekä tietoteknisten suunnittelujärjestelmien tuntemusta. Lisäksi toimit asiakaslähtöisesti ja Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on hyvä paikallistuntemus ja kyky työskennellä maastossa sekä matkustusvalmius.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, jossa on tekemisen meininki. Pääset kesätöiden ajaksi osaksi asiantuntevaa työyhteisöä. Voimatelissa tiimissä autamme toisiamme ja jokaiselle persoonalle löytyy paikkansa. Joku meistä voi etsiä juuri sinua tiimiinsä.

Olemme mukana vastuullinen kesäduunikampanjassa ja tarjoamme kesätyöntekijöillemme asianmukaiset työvälineet. Suhtaudumme työturvallisuuteen vakavasti ja perehdytämme sinut tehtävään.
WWW-osoitehttp://www.voimatel.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Suunnittelupäällikkö Joni Torvinen puh: 0447930350
Työpaikan osoite70800 KUOPIO
PalkkausTES:n ja sopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaakesätyö
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy21.02.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.voimatel.fi/rekry/haemme-sahkoverkot-liiketoimintaan-kesatoihin-suunnittelija-harjoittelijoita/
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579535

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin