Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijää

Vorå kommun Vöyri

Vöyrin kunnan peruspalvelulautakunta hakee
kokoaikaista sosiaalityöntekijää (lastensuojelu ja lapsiperheiden palvelut)

Vöyri sijaitsee Pohjanmaan kauniilla rannikolla. Asukasluku on noin 6 700, ja kunta on kaksikielinen ruotsin ollessa enemmistön kielenä. Oravaisissa sijaitsevassa sosiaalitoimistossa työskentelee peruspalvelujohtaja, neljä sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, perhetyöntekijä ja sihteeri. Peruspalvelulautakunta on päättänyt, että lastensuojelun ja lapsiperheiden palveluiden toimialasta vastaa kahden sosiaalityöntekijän tiimi. Aiemmin toimialasta on vastannut yksi sosiaalityöntekijä.

Haemme sosiaalityöntekijää perhepalveluiden tiimin avoimeen virkaan. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen palvelutarpeen selvittäminen ja arviointi, asiakassuunnitelmien laatiminen sekä palvelua ja toimenpiteitä koskevien päätösten tekeminen. Tehtävänjako kahden sosiaalityöntekijän tiimissä vahvistetaan palvelussuhteen alettua.

Työ on monipuolista ja haastavaa. Sosiaalitoimiston työyhteisö on mukava ja avoin. Virka edellyttää myönteistä asennetta, joustavuutta ja hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työkieli on ruotsi. Lisäksi edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Kulttuurillinen osaaminen luetaan ansioksi. Työssä käytetään omaa autoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Mikäli virkaan ei hae kelpoisuuden omaavia henkilöitä, virkaan voidaan valita tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Ansioiksi katsotaan kokemus perhepalvelusta ja lastensuojelusta sekä henkilökohtainen soveltuvuus tehtäviin.

Virkaan valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote (504/2002) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy: 5.8.2019 klo 15.00

Vöyrin kunnan peruspalvelulautakunta julistaa haettavaksi kokoaikaisen viran:
Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu ja lapsiperheiden palvelut

Vöyri sijaitsee Pohjanmaan kauniilla rannikolla. Asukasluku on noin 6 700, ja kunta on kaksikielinen ruotsin ollessa enemmistön kielenä. Oravaisissa sijaitsevassa sosiaalitoimistossa työskentelevät peruspalvelujohtaja, kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaajaa, perhetyöntekijä ja sihteeri.

Haemme nyt tiimimme sosiaalityöntekijää (vastuualana lapsiperheiden palvelut ja lastensuojelu). Sosiaalityöntekijä työskentelee perhepalvelujen tiimissä yhdessä sosiaaliohjaajan ja perhetyöntekijän kanssa. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukainen palvelutarpeen selvittäminen ja arviointi, asiakassuunnitelmien laatiminen sekä palvelua ja toimenpiteitä koskevien päätösten tekeminen.

Työ on monipuolista ja haastavaa. Sosiaalitoimiston työyhteisö on mukava ja avoin, ja tiimissä tehdään ryhmäohjausta säännöllisesti. Virka edellyttää myönteistä asennetta, joustavuutta ja hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työkieli on ruotsi. Lisäksi edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Kulttuurillinen osaaminen luetaan ansioksi. Työssä käytetään omaa autoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on, että hakija on laillistettu ja rekisteröity sosiaalityöntekijä (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015)). Työ edellyttää monipuolista kokemusta perhepalvelusta ja lastensuojelusta sekä henkilökohtaista soveltuvuutta tehtäviin.

Virkaan valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote (504/2002) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy: 2.5.2019 klo 15.00
WWW-osoitehttp://vora.fi
YhteystiedotLisätietoja asiasta antaa peruspalvelujohtaja Christine Widd, puh. 06-382 1400, christine.widd@vora.fi (5.7.2019 saakka ja 5.8.2019.
Työpaikan osoiteÖurvägen 31, 66800 ORAVAINEN
PalkkausKVTES:n mukaan, peruspalkka 3 199,27 €
Työ alkaa19.08.2019, 19.8.2019 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.08.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/224981/sv_SE
Ilmoitus jätetty17.06.2019
Ilmoitusnumero10004303
Työnantajan viite224981

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin