Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

HR-Harjoittelija

VPS Henkilöstöpalvelu Oy Tampere

VPS Henkilöstöpalvelu

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisoima yritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme HR-harjoittelijaa Tampereen toimipisteeseemme. Harjoittelun kesto on n. 3-5 kuukautta riippuen esim. koulutusohjelmastasi. Harjoittelun ajankohdasta voimme sopia, mutta toivomme mahdollisuutta aloittaa toukokuun alusta. Työaika on 38h/viikko, mutta olemme tässäkin joustavia.

HR-harjoittelija toimii yrityksen eri alojen yhteyspäälliköiden alaisuudessa. Pääset vaikuttamaan rekrytointiprosessin kaikkiin eri vaiheisiin aina asiakasneuvotteluista ja profiilin luomisesta rekrytointiin ja työsopimusten laatimiseen. Saat kokemusta lukuisista eri toimialoista, joten voit syventää omaa HR-osaamistasi. Työntekijät ovat meille yhtälailla asiakkaita, joten ymmärrät heidän tärkeyden yrityksellemme. Voit suorittaa harjoittelun osana esim. AMK-koulutusta.

Odotamme aitoa kiinnostusta rekrytointiin, henkilöstöjohtamiseen, eri toimialoihin sekä työehtosopimuksiin. Olethan myös asiakaspalveluhenkinen sekä puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Sinulle ei tuota ongelmia käyttää Office-ohjelmistoa päivittäin. Koska kyseessä on harjoittelu niin tehtävät ja toimenkuvasi määräytyvät osaamisesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Partanen, Puh.0400-931328 arkisin klo 10.00 - 13.00 tai markku.partanen@vps.fi . Huom! Emme ota haussa huomioon sähköpostihakemuksia. Täytäthän hakemuksemme osoitteessa www.vps.fi.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus syventää henkilöstöjohtamisen osaamistasi!
WWW-osoitehttp://www.vps.fi
Yhteystiedotmarkku.partanen@vps.fi
Työpaikan osoite33250 TAMPERE
Palkkaus-
Työ alkaaSovittavissa
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy29.03.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.vps.fi/content/fi/1/2924/1045/1045.html
Ilmoitus jätetty20.02.2019
Ilmoitusnumero9860917
Työnantajan viite2924

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin