Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

VPS Henkilöstöpalvelu Oy Kemi

VPS Henkilöstöpalvelu

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOKKI

Etsimme asiakasyrityksellemme Merilapin alueelle KOKKIA. Työtehtäviin lounaan, à la carte -ruokien sekä pizzojen valmistusta ja muut keittiön työt. Työvuorot voivat sijoittua aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan saakka. Työ on määrä-aikainen ja osa-aikainen.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Alan työkokemus on eduksi, mutta sitäkin tärkeämpää on hyvä asenne. Etsimämme henkilö on reipas, palveluhenkinen ja positiivisen asenteen omaava.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15, Martti Heikkilä P. 08 - 370 960

Hae tehtävää oheisen linkin tai kotisivujemme www.vps.fi kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän työpaikkaan.
WWW-osoitehttp://www.vps.fi
YhteystiedotArkisin klo 9-15, Martti Heikkilä P. 08 - 370 960
Työpaikan osoite94100 KEMI
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy12.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.vps.fi/content/fi/1/3645/1045/1045.html
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391549
Työnantajan viite3645

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin