Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Peruspesutaitoinen siivooja

VPS Henkilöstöpalvelu Oy Oulu

VPS Henkilöstöpalvelu

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

SIIVOOJA

Haussa peruspesutaitoinen siivooja asiakasyrityksellemme. Vastuullasi ovat eri asiakaskohteiden peruspesut Oulun alueella. Työtehtäviin sisältyy muun muassa lattioiden peruspesut ja vahaukset, ikkunoidenpesut sekä muut suursiivouksiin liittyvät työt. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, B-ajokorttia sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 09-15 Martti Heikkilä / Matti Ollila P. 08 - 370 960.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli olet jo lähettänyt meille hakemuksesi, käy liittämässä se saamillasi tunnuksilla tähän työpaikkaan.
WWW-osoitehttp://www.vps.fi
YhteystiedotArkisin klo 09-15, Matti Ollila / Martti Heikkilä p. 08 370 960
Työpaikan osoite90100 OULU
PalkkausTES:n mukainen
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy19.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.vps.fi/content/fi/1/3622/1045/1045.html
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388084
Työnantajan viite000e26M001

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin