Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuote-esittelijä (elintarvike)

VPS Henkilöstöpalvelu Oy Lappeenranta

VPS Henkilöstöpalvelu

Oletko ulospäin suuntautunut ja sosiaalinen? Tykkäätkö jutella ihmisten kanssa? Haemme nyt asiakkaallemme myyntihenkisiä TUOTE-ESITTELIJÖITÄ Lappeenrantaan, Imatralle ja Joutsenoon. Työtä tehdään lähialuiden päivittäistavarakaupoissa ja esiteltävät tuotteet ovat liha- ja einestuotteita. Aikaisempi kokemus tuote-esittelyistä sekä tuotteiden tuntemus elintarvikealalta ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä, sillä koulutamme kaikki valitut henkilöt tehtävään. Edellytämme iloista ja ulospäin suuntautunutta asennetta, itsenäistä työskentelyotetta sekä hygieniapassia. Myös oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Meillä on haku samoihin tehtäviin myös seuraaville paikkakunnille:Lahti, Riihimäki, Hollola, Kotka, Hämeenlinna, Halikko, Lohja, Nummela .

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan, 1-2 vuoroa kuukaudessa ja painottuvat pääsääntöisesti loppuviikolle kauppojen aukioloaikojen puitteissa, yleensä klo 10-18 väliselle ajalle. Työ sopiikin siis mainiosti opiskelijalle, lisätyötä haluavalle taikka eläkeläiselle!
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääsee työskentelemään lähellä asiakkaita ja kehittymään työntekijänä.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemus kotisivuillamme. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Rinkinen, sanna.rinkinen@vps.fi, puhelimitse arkisin klo 8-16 numerosta 0504623615.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.
WWW-osoitehttp://www.vps.fi
YhteystiedotSanna Rinkinen puh .0504623615
Työpaikan osoite53100 LAPPEENRANTA
Palkkaustes
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaakeikkatyö
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy25.08.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.vps.fi/content/fi/1/2761/1045/1045.html
Ilmoitus jätetty06.08.2019
Ilmoitusnumero10052210
Työnantajan viite000ac9M001

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin