Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija sähköisten komponenttien huoltoon

VR FleetCare Helsinki

Haluatko olla mukana kehittämässä liiketoimintaa, joka vaikuttaa päivittäin satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa. Panostamme VR FleetCaressa vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia

Tule työskentelemään mielenkiintoisten teknisten haasteiden pariin. Pääset vaikuttamaan työssäsi sähköisten komponenttien kunnostustoimintaan ja sen kehittämiseen uudistuvan rautatiekaluston parissa.

Etsimämme henkilö toimii tuotannon asiantuntijan roolissa tukien päivittäistä tuotantoa. Annat teknistä tukea tarvittaessa myös muulle organisaatiolle. Työssäsi kehität tuotedokumetaatiota yhdessä työprosessin kanssa varmistaen korkean laadun toteutumisen käytännössä. Alihankittavien töiden osalta olet mukana luomassa tuotemäärittelyjä.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa koulutusta  (AMK -insinööri, sähköteknikko), teoria- ja käytännöntason hallintaa ja mielellään vähintään 5 vuoden kokemusta vahvasähkön viankorjaustöistä. Odotamme, että tunnet myös mekaanisen kunnossapidon työmenetelmät.  

Omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot  ja hallitset jonkin ongelmanratkaisumenetelmän. Arvostamme muutosjoustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työssä menestyminen edellyttää myös aktiivista ja itsenäistä työotetta. Kielitaito luetaan hakijalle eduksi (englanti, saksa). 

Tarjoamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen, sekä mahdollisuuden kehittää osaamista kokemuksen karttuessa. Lisäksi pääset hyödyntämään ison konsernin etuja: vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla, monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla, tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi. Käytössäsi ovat myös laajat työterveyshuollon palvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jyri Tuomaala, puh. 040 8625 051, jyri.tuomaala@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi 31.07.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.

Lähde: vrgroup.rekrytointi.com

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin