Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kehityspäällikkö

VR FleetCare Pieksämäki

Haluatko olla mukana kehittämässä liiketoimintaa, joka vaikuttaa päivittäin satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa. Panostamme VR FleetCaressa vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme kehityspäällikköä Pieksämäelle VR FleetCaren operatiiviseen yksikköön.

Pieksämäen operatiivisen yksikön tehtävänä on varmistaa kustannustehokkaat ja asiakaslähtöiset kunnossapitoliiketoiminnan operaatiot. Vastaamme tarvittavan uudistusmatkan suunnasta ja varmistamme muutoksen toteutumisen toimitusketjun ja tuotannon arjessa.

Luomme uusia prosesseja ja käytäntöjä myös tavaraliikenteen ja vaihto-osatuotannon toteuttamiseen Pieksämäellä. Toimintamalliuudistus tähtää uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoon tulevaisuudessa. 

Sinä olet tärkeä muutosvoima. Vastaat tuotannon kehitystyöstä muutosmatkalla. Kehitystiimin jäsenenä toimintamallipäällikön roolissa johdat tarvittavia muutosprojekteja, osallistaen koko Pieksämäen konepajan henkilöstön uudistumaan ja uudistamaan toimintatapojaan. Myös asiakasrajapinnassa tapahtuva kehitys- ja yhteistyö kuuluu toimenkuvaasi.

Odotamme, että sinulla on tekninen korkeakoulututkinto tai vastaava tutkinto. Tehtävä edellyttää työkokemusta prosessien kehittämisestä, liiketoiminnan kehittämisestä ja kehittämisprojektien johtamisesta palvelu- ja tuotantoympäristössä.  Olet mahdollisesti toiminut toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) käyttöönoton tai kehittämisen tehtävissä. Myös Lean- tai Six Sigma -kehitysmenetelmien käyttökokemuksesta olisi hyötyä tulevassa tehtävässäsi.

Tehtävässä tarvitaan hyviä tiimityöskentely-, organisointi- sekä kommunikointitaitoja.  Lisäksi tehtävässä vaaditaan aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta uusiin tehtäviin sekä hyvää paineensietokykyä. Tietojärjestelmien tehokas ja sujuva hyödyntäminen on lähtökohta tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.  Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen muutosmatkan ja kasvumahdollisuuden vaihtelevassa työympäristössä ja uudistushenkisessä ilmapiirissä. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus olla osana VR FleetCaren kasvutarinaa ja menestystä. Tule tekemään merkittävää työtä VR FleetCaren kaluston kunnossapidon osaamisen varmistamiseksi. Kilpailukykyisen palkan ja kattavan terveydenhuollon lisäksi tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä kotimaan matkailua.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Jukka Rantanen 18.5.2020 klo 13:00-15:00 p. 0405476776 tai sähköpostitse jukka.rantanen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.5.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.

Lähde: vrgroup.rekrytointi.com

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin