Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektipäällikkö

VR FleetCare Helsinki

Haemme projektipäällikköä VR FleetCaren matkustajaliikenteen kunnossapitoyksikköön Helsinkiin. 

VR FleetCaren Tekniset palvelut johtaa kaluston muutos- ja peruskorjausprojekteja, tuottaa asiantuntijapalveluita asiakkaille sekä huolehtii kalustoturvallisuudesta.

Matkustajaliikenteen kunnossapitoyksikön teknisillä palveluilla on vahva rooli VR FleetCaren kasvutarinassa raidekaluston monimerkkihuoltamona. Olemme mukana toteuttamassa useita eri kalusto- ja perusparannusprojekteja asiakkaillemme. Kasvua vahvistamaan haemme nyt joukkoomme projektihallinnan osaajaa.

Projektipäällikkönä johdat vastuullasi olevat projektit tehokkaasti ja taloudellisesti tarjousvaiheesta aina takuuajan loppuun. Projektin eri vaiheissa teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kuten myynnin, hankinnan, tuotantoyksiköiden, teknisten asiantuntijoiden sekä toimittajaverkoston kanssa. Toimit myös taustasi riippuen asiantuntijaroolissa teknisten ratkaisuiden määrittelemisessä kalustojen muutos- ja peruskorjausprojekteissa. Pääset mukaan kehittämään projektoinnin prosesseja yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Projektipäällikön tehtävässä raportoit teknisten palveluiden päällikölle.
 
Projektipäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä korkeakoulututkintoa (sähkötekniikka), sähköjärjestelmäosaamista, kokemusta projektien johtamisesta, esimiestaitoja, kustannustietoisuutta sekä raportointitaitoja. Arvostamme myös raidekalustotuntemusta, hyviä tiimityöskentely-, organisointi- ja neuvottelutaitoja sekä tehokasta ja sujuvaa tietojärjestelmien hyödyntämistä ja käyttöä. 

Tehtävässä vaaditaan erinomaista kirjallista ja suullista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

10 syytä valita meidät

  1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä 
  3. yli 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit 
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut
  10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Kiinnostuitko? 

Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 6.2.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisten palveluiden päällikkö Teemu Halonen puhelimitse p. 050 357 2297 tai sähköpostitse teemu.halonen@vr.fi.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.
 

Lähde: vrgroup.rekrytointi.com

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin