Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asentaja

VR Kunnossapito Oy Helsinki

Etsimme nyt asentajia Helsinkiin Ilmalan varikolle rautatiekaluston telien mekaanisiin huoltotöihin.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä mielellään 2-3 vuoden työkokemusta tehtävään verrattavista huoltotöistä, esim. raskaan ajoneuvokaluston huollot, teollisuuslaitosten huollot.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon sekä ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työ on kokoaikatyötä. Työtä tehdään tarvittaessa vuorotyönä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Petri Kivi, puh. 040 8625499 tai sähköpostitse petri.kivi@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 03.03.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.

Lähde: vrgroup.rekrytointi.com

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin