Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

IT Projektipäällikkö

VR-Yhtymä Oy Helsinki

Oletko rautainen IT-projektitoiminnan ammattilainen, joka on varustettu lisäksi mahtavilla tiimityöskentelytaidoilla? Haluat olla mukana rakentamassa lähes jokaista suomalaista päivittäin koskettavia palveluja ja haet urallesi seuraavaa itsellesi merkityksellistä haastetta?

Tämä on kutsu tulla mukaan nälkäiseen ja innokkaaseen tiimiin kehittämään VR Groupin digitaalisia valmiuksia vastata asiakkaidemme arkea helpottaviin tarpeisiin sekä antamaan oman panoksesi kilpailun voittamiseen matkustajaliikenteessä ja logistiikassa.

VR Groupin IT-yksikön päätehtävä on auttaa liiketoimintoja saamaan irti tehot digitaalisuuden luomista mahdollisuuksista asiakaskokemuksen ja -tyytyväisyyden parantamisessa, prosessien tehostamisessa sekä uusien liiketoiminta-alueiden kehittämisessä. Olemme keskellä historiallista koko matkustamisen ja logistiikan toimialaa koskevaa transformaatiota, ja tätä vauhdittamaan etsimme nyt vahvistuksia IT-yksikköömme.

Yhtenä keskeisimmistä tiimeistä tässä muutoksessa toimii CDO Office, jonne etsimme nyt projektipäälliköitä erilaisilla painotuksilla: Laajoja kokonaisuuksia vetäneet kokeneet ammattilaiset, muutoshallinnan ammattilaiset ja projektipäällikön tehtävissä ensimmäiset näyttönsä antaneet haastajat.

Projektiammattilaisena vastuullesi tulee digitaalisen transformaatiohankkeen laajoja kehittämisprojekteja sekä niihin liittyviä toiminnallisia ja taloudellisia tavoitteita. Vaihtoehtoisesti vastuullesi voi tulla teknisen ympäristömme merkittäviä kehityskokonaisuuksia. Tiiminä sinulla on joukko rautaisia liiketoiminnan ja tekniikan ammattilaisia, jotka kaipaavat johtamistasi ja tukeasi haasteellisten tavoitteiden saavuttamisessa. Tehtävässä sinua tukevat transformaatiokokonaisuutta vetävän CDO Officen kollegat sekä muut IT-ammattilaisemme.


Odotamme
Tässä vaativassa tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta seuraavia asioita:

  • aikaisempaa kokemusta ja näyttöä vaativien IT-projektien johtamisesta
  • kokemusta ja näkemystä ketterästä kehittämisestä
  • aktiivista ja itsenäistä otetta, positiivista asennetta, joustavuutta ja palveluhenkisyyttä
  • hyviä tiimityöskentely-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta, esim. diplomi-insinööri tai kappatieteiden maisteri
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Henkilönä olet avoin uusille haasteille ja aina innostunut oppimaan uutta. Tätä täydentää erinomainen projektijohtamisen taitosi sekä kyky muodostaa isokuva käynnissä olevista hankkeista, niiden keskinäisistä riippuvuuksista ja prioriteeteista. Ja loppukädessä osaat sujuvasti johtaa projektitiimejä ja kantaa vastuun kehityskokoisuuden valmistumisesta sovitussa aikataulussa.


Tartu tilaisuuteen, sillä tämä kilpailulle avautuvan rautatieliiketoiminnan transformaation mahdollisuus on tarjolla Suomessa vain kerran.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Digitalization Office Antti Lähde p. 040 866 5885 tai antti.lahde@vr.fi. Soittoaika Antille on 5.2.2019 klo 15.00-16.30.


Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin sisäiset konsernipalvelut tukevat ja palvelevat konsernin liiketoimintoja.

Lähde: vrgroup.rekrytointi.com

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin