Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kalustopäällikkö

VR-Yhtymä Oy Helsinki

Haluatko työskennellä takuulla ainutlaatuisessa työympäristössä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja olet mahdollistamassa ympäristöystävällisemmän tavan liikkua ja liikuttaa. 

Haemme kalustopäällikköä VR Matkustajaliikenteen kalustoyksikköön Helsinkiin.

Kalustoyksikön vastuulla on varmistua, että VR Matkustajaliikenteen kalusto on turvallinen matkustaa, laadukkaasti kunnossapidetty sekä luotettava nyt ja tulevaisuudessa. Kalustoyksikkö vastaa matkustajaliikennekaluston omaisuudenhallinasta ja kalustostrategian vastaavuudesta liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin. Kokonaisuudessaan kalustoyksikön vastuulla oleva kalusto käsittää noin 500 matkustajavaunua ja noin 100 sähkömoottorijunaa.

Kalustopäällikkönä  vastaat määrätyn kalsuton omistajuudesta kokonaisuudessaan, sisältäen mm. elinkaaren hallinnan, kunnossapidon laadunvalvonnan ja sopimuskunnossapitäjän sopimusvelvoitteiden valvomisen. Vastuullesi kuuluu myös kaluston vuosittaisten kunnossapitokustannusten ja elinkaarikustannuksien hallinta. 

VR Matkustajaliikenne ostaa kunnossapitopalvelut VR FleetCarelta.  

Sinulla on 

 • Tekninen koulutus (Ins./DI) ja vahva taloudellinen ymmärrys omaisuuden hallinnasta

 • Kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä, erityisesti elinkaaren- ja omaisuudenhallinnasta sekä kunnossapitopalveludien hankkimisesta

 • Kykyä johtaa yhtäaikaisesti  isoja kokonaisuuksia määrätietoisella ja kunninanhimoisella otteella

 • Hyvät neuvottelutaidot

 • Sosiaalinen ja tavoitteellinen luonne, joka tulee toimeen niin insinöörien kuin luovien designerien kanssa

10 syytä valita meidät 

 1. Vaikutat työlläsi satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 

 1. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  

 1. 6 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 

 1. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 

 1. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  

 1. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus 

 1. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 

 1. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 

 1. Laajat työterveyshuollon palvelut 

 1. Modernit työvälineet ja työtilat 

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä.

Kiinnostuitko? 

Hienoa! Jätä hakemus 25.5.2020 mennessä oheisen linkin kautta. 

Kaipaatko lisätietoa? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kalustojohtaja Joonas Roivainen (p. 040 964 2051) torstaina 14.5 klo. 16-17 ja perjantaina 22.5 klo. 15-17.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. 

Lähde: vrgroup.rekrytointi.com

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin