Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyö, palveluneuvoja Lappeenranta, Vainikkala

VR-Yhtymä Oy Lappeenranta

Etsimme Vainikkalaan, Lappeenrantaan rautatielogistiikan palvelukeskuksen idän liikenteen ryhmään palveluneuvojaa kesätyöhön ajalle 1.5.- 15.9.

Palveluneuvojana toimit yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa, vastaat asiakaspalvelusta ja kuljetusdokumenteista.

Odotamme, että sinulla on logistiikka-, huolinta- tai kaupallisen alan tutkinto tai opintoja sekä asiakaspalvelukokemusta. Käytät sujuvasti yleisimpiä Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön. Englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön työtehtävässä ja venäjän kielen taito luetaan eduksi. Jos olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on positiivinen sekä aktiivinen ote työtehtäviisi, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää osaamisesi haastavalla ja monipuolisella toimialalla, hyvän näköalapaikan kansainvälisen tavaraliikenteen asiakaspalvelussa ja Suomen suurimpien tavaravirtojen hoidossa. Asiakkaitasi ovat Suomen suurimmat teollisuuskonsernit. Tehtävä sisältää vuorotyötä ja viikonlopputyötä työvuorokierron mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Mikko Hovi, puh. 040 8636 100 tai sähköpostitse mikko.hovi@vrtranspoint.fi.

Jätäthän hakemuksesi 8.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on logistiikan kokenut moniosaaja - raiteilla ja renkailla. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluita teollisuuden tarpeisiin. VR Transpoint on osa VR Groupia, sen kasvava ja kehittyvä logistiikan ammattilainen.
WWW-osoitehttp://www.vrgroup.fi
Yhteystiedotmikko.hovi@vrtranspoint.fi
Työpaikan osoiteVainikkala, 54270 VAINIKKALA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa01.05.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy08.03.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vrgroup.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1719&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty13.02.2020
Ilmoitusnumero10265508
Työnantajan viite1719

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin