Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Liikenneturvallisuusjohtaja

VR-Yhtymä Oy Helsinki

Haluatko työskennellä takuulla ainutlaatuisessa työympäristössä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja olet mahdollistamassa ympäristöystävällisemmän tavan liikkua ja liikuttaa. 

 Haemme liikenneturvallisuusjohtajaa kehittämään konsernin turvallisuutta.

Yksi tärkeimmistä arvoistamme ja vastuullisuuslupauksistamme on turvallisuus. Panostamme siihen paljon ja haluamme  saada parhaat osaajat tehtäviin, koska haluamme olla asiakkaillemme turvallisin matkustus- ja kuljetusmuoto sekä taata henkilöstöllemme turvallisen työpaikan. Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia varmistaen tämän arvon toteutumisen joka päivä. Liikenneturvallisuusjohtajana sinä vastaat turvallisuuden johtamisjärjestelmän ja sen nojalla annettavien ohjeiden kehittämisestä ja ylläpidosta niin, että henkilöstöllämme on toiminnan edellytykset kunnossa.  

Tehtävässäsi ylläpidät ja kehität liikenne- ja rautatieturvallisuutta strategisesti. Seuraat ja valvot rautateiden turvallisuusääntelyä sekä kansallisesti että kansainvälisesti sekä koordinoit rautatieturvallisuuden viranomais- ja sidosryhmäyhteistyötä. Lisäksi vastaat poikkeamailmoitusmenettelyn ja -ohjeiden kehittämisestä sekä konsernitasoisen tilannekuvan ylläpidosta. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voimme myös mahdollisesti keskustella laajemmasta turvallisuusjohtamisvastuusta.

Liikenneturvallisuusjohtajana kuulut turvallisuus-, riskienhallinta- ja ympäristöyksikön  johtoryhmään ja toimit esimiehenä tiimissäsi. 

Tehtävässä pärjäät, kun sinulla on 

 • soveltuva ylempi korkeakoulutus
 • osaamista liikenne- ja turvallisuusstrategian kehittämiseen
 • kokemusta tulosvastuullisesta turvallisuuden johtamisesta (liikenneturvallisuuden/rautatieliikenteen tunteminen on eduksesi)
 • innostuneisuutta ja kiinnostusta turvallisuuskulttuurin kehittämistä kohtaan
 • hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä selkeä ja vakuuttava tapa viestiä
 • sujuva suomen ja  englannin kieli

10 syytä valita meidät 

 1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 3. 6 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
 4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
 7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
 10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä. 

Kiinnostuitko? 

Hienoa! Jätä hakemus 25.1.2021 mennessä oheisen linkin kautta. 

Kaipaatko lisätietoa? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Liikenne- ja turvallisuusjohtaja Nina Mähönen sähköpostitse nina.mahonen@vr.fi tai puhelimitse 040-862 2284 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. 

Lähde: vrgroup.rekrytointi.com

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin