Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Vuohelan Herkku Oy Hartola

YRITYSESITTELY
La Kar de Mumma on Vuohelan Herkun kahvila-ravintola ja oma leipomo Tainionvirran rannalla Hartolassa 4-tien varrella. Tarjolla on kahvilatuotteita pieneen nälkään sekä päivittäinen bufflounas ja bistrolista. Alakerran juhlatiloissa järjestetään juhlia ja erilaisia tilaisuuksia. La Kar de Mumma valmistaa herkullista ja terveellistä ruokaa laadukkaista raaka-aineista satokautta kunnioittaen.

TOIMENKUVA
Haemme ammattitaitoista kokkia määrä-aikaiseen työsuhteeseen 1.5.-30.9.2019. Työssä pääset valmistamaan monipuolisesti lounas-, tilaus- sekä bistroruokia.

ODOTAMME SINULTA
Olet ammattilainen, joka on kiinnostunut ruokatrendeistä ja seuraat aikaasi. Sinun tulee hallita eritysruokavaliot, etenkin gluteeniton. Olet myös hyvä tyyppi ja iloinen asiakaspalvelija, jonka hymy ja hyväntuulisuus ei hyydy kiireenkään keskellä.

La Kar de Mumma tarjoaa sinulle työpaikan lisäksi mukavan työporukan sekä nykyaikaisen ja kehittyvän työympäristön. Tarvittaessa La Kar de Mumma auttaa sinua myös asunnon hankkimisessa.

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS
Odotamme sinulta alan koulutusta, aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
WWW-osoitehttp://www.vuohelanherkku.fi
Työpaikan osoiteKeskustie 2, 19600 HARTOLA
Työ alkaa01.05.2019
Työaikakokoaikatyö, Tunteja 90-112.5 / 3 viikkoa
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy31.03.2019
Jätä hakemusHakemukset emaililla paivi.koskela@lakardemumma.fi
Ilmoitus jätetty04.03.2019
Ilmoitusnumero9874192

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

16 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin