Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennusinsinööri

Welado Oy Tampere

Kesätyöpaikkoja infrarakennuttamisen hankkeilla!

"Ei ahista, vähän kuin kotia tulis"

Näin meitä on kuvailtu, kun kysyimme weladolaisilta, miltä tuntuu tulla töihin.

Me Weladossa arvostamme hyvää meininkiä, reiluutta sekä työn iloa. Vahvat arvomme ohjaavat jokapäiväistä työtämme sekä päätöksentekoa; haluamme olla rohkeasti avoin, empaattinen sekä tekijöillemme paras. Meillä työtä tehdään joustavasti elämäntilanne huomioiden, ja mukana on aina tekemisen vapaus. Luotamme toisiimme ja siihen, että hommat hoidetaan hyvin. Weladossa pääset näkemään erilaisten infrahankkeiden elinkaaren suunnitteluvaiheesta aina käyttöönottoon saakka. Tueksesi Welado-matkalle saat välittävien ja työstään innostuneiden asiantuntijoiden kokemuksen sekä työyhteisön tuen.

Tule meille töihin - vaikka heti

Oletko koskaan miettinyt rakennuttamista uravaihtoehtona? Rakennuttajakonsultteina toimimme asiakkaidemme edustajina ja edunvalvojina monipuolisilla ja vaihtelevilla projekteillamme. Hankkeiden rakennuttamisessa ja projektinjohdossa parasta lienee se, että pääsemme vaikuttamaan hankkeiden vaatimuksiin ja lopputuloksiin läpi hankkeen: siis esimerkiksi sekä suunnitteluohjauksen että rakentamisen valvonnan näkökulmasta. Lisäksi esimerkiksi hankinta-asiakirjoihin kirjatuilla vaatimuksilla säädämme suuresti sitä, mitä lopputuloksesta tulee. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavasti erilaisia asiantuntijapalveluita projektinjohtamisen ja rakennuttamisen tueksi. Tiesitkö, että rakennuttamisen parissa pääset tutustumaan alaan sekä suunnitteluohjauksen näkökulmasta että urakoinninohjauksen näkökulmasta?

Weladolla on yhteensä kymmenen työpaikkaa avoinna opiskelijoille ja vastavalmistuneille heti sekä kesäksi 2020. Tehtävät räätälöidään kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Haemme insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijoita (esim. rakennustekniikka, ympäristötekniikka, geotekniikka, sähkötekniikka ja yhdyskuntatekniikka) ympäri Suomen. Toimipisteesi voi olla Tampereella, Oulussa, Helsingissä, Lappeenrannassa, Kouvolassa - jopa Tallinnassa, jos olet vironkielentaitaja. Kesätyöt asettuvat ajalle 1.5. - 31.8.2020. Sopimuksen mukaan sinulla on mahdollisuus jatkaa Weladolla osa-aikaisena työntekijänä kesän jälkeen. Autamme myös opinnäytetyöaiheiden keksimisessä ja toki töiden ohjauksessa. Jokaiselle uudelle weladolaiselle nimetään mentori ja kesätyöntekijät saavat oman kehitysprojektin kesän ajaksi. Kesätyöntekijälle kuuluvat kaikki Weladon työsuhde-edut. Työnkuvaan kuuluu joustava työaika ja -paikka, kunhan olet perehtynyt tehtävänkuvaasi; voit halutessasi vaikkapa varata itsellesi Espanjan Villa Weladolta vapaan viikon ja työskennellä osan aikaa sieltä käsin.

Palkka määräytyy opintopisteiden ja alan kokemuksen mukaan.

Esimerkkejä tehtävistä:
Rakennuttamisen avustavat tehtävät: mm. laatudokumentaation tarkastus ja kommentointi, valvonnan ja rakennuttamisen (oman työn) suunnittelu ja aikataulutus, työmaan valvontaan liittyvät tehtävät (kustannus-, aikataulu ja kokonaislaadun valvonta), raportointi, projektipäällikön avustavat tehtävät, hankintojen tekeminen, kävelytarkastukset radalla jne.

Näin haet:
Laita meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@welado.fi 31.1.2020 mennessä. Jokaiselle hakijalle ilmoitetaan haun etenemisestä henkilökohtaisesti. Pidämme haastatteluja jo hakuaikana, joten haethan pikimmiten. Rekrytointipäätökset tehdään viimeistään helmikuun puolivälissä.

Pidämme kaikille uusille weladolaisille perehdytyksen viikolla 13 Tampereella. Welado maksaa perehdytyksen kaikki kulut (matkakustannukset, ruoat yms.) ja perehdytys on työaikaa.Kerro meille mitä osaat, mikä sinua kiinnostaa, miksi Welado kiinnostaa ja mitä haluaisit meillä tehdä.

Tervetuloa Welado-perheeseen!PS: Voit tulla tapaamaan meitä 16.1. TARAKIn järjestämään rakennusalan yritystapahtumaan Tampereella, 28.1. LUT:n Duunidaylle Lappeenrantaan, 30.1. Oulun yliopiston Pesti-päiville Linnanmaan kampuksella.
WWW-osoitehttp://www.welado.fi/
YhteystiedotHanna Kouri, hanna.kouri@welado.fi
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausOpintopisteiden/kokemuksen mukaan.
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa1.5.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, 31.8.2020 asti ja sen jälkeen sopimuksen mukaan.
Haku päättyy31.01.2020 klo 23:59
Jätä hakemusLaita meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@welado.fi 31.1.2020 mennessä. Jokaiselle hakijalle ilmoitetaan haun etenemisestä henkilökohtaisesti. Pidämme haastatteluja jo hakuaikana, joten haethan pikimmiten. Rekrytointipäätökset tehdään viimeistään helmikuun puolivälissä.
Ilmoitus jätetty11.12.2019
Ilmoitusnumero10192888

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

47 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin