Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennusinsinööri

Welado Oy Tampere

Tie- ja katurakentamisen valvoja Länsi-Suomeen

Oletko jo tehnyt uraa infra-alalla jonkin aikaa? Arvostatko avoimuutta, inspiroivaa työilmapiiriä ja työn tekemisen vapautta? Jos näin on, lue lisää!

Haemme nyt ensisijaisesti Länsi-Suomen alueelle tie- ja katurakennuttamisen tiimiimme valvojaa.

Valvojana Weladolla

Tie- ja katupuolella pääset valvomaan monipuolisia projekteja. Projektisi voivat olla sekä suuria että pieniä hankkeita erilaisilla asiantuntija-aloilla: muun muassa katu- ja puistohankkeet, valtatiehankkeet, siltahankkeet, taitorakennehankkeet, kaatopaikka- ja vesihuoltohankkeet ja erikoisalojen, kuten telematiikan valvonnan hankkeet asettuvat kaikki tämän tiimin tehtäväkuvaan. Sinun työnkuvasi määritellään yhdessä kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Tueksesi tehtäviisi saat laajan Weladon asiantuntijaverkoston, jonka avulla kehitetään yhdessä koko infra-alaa hanke kerrallaan.

Sovit tiimiimme loistavasti, jos sinulla on:

- tekninen koulutus
- työkokemusta infrapuolen valvojan tehtävistä jo muutaman vuoden ajalta (silta- ja taitorakennevalvojan - kokemuksesta erityisesti hyötyä)
- sujuvat raportointitaidot
- hyvät sidosryhmä- ja kommunikointitaidot
- halu oppia uutta ja kehittyä sekä jakaa osaamistasi muille (esim. nuorempien mentorointi)
- kyky ja halua tiimityöskentelyyn, mutta osaat toimia myös itsenäisesti
- kiinnostusta ja halua kokonaislaadun johtamiseen hankkeilla, sisältäen ympäristö- ja turvallisuusnäkökohtien kehityksen

Mitä tarjoamme sinulle?

Weladolla saat:

- monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin
- hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja edetä urallasi
- kattavat henkilöstöedut (esim. puhelinetu, Villa Welado Espanjassa, virike-etu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, - henkilöstörahasto) sekä yhteisiä tapahtumia työkavereidesi kanssa
- joustavuutta esimerkiksi työajan ja -paikan puolesta
- Työpaikkana Weladon ydin on avoimuus ja innostava toimintakulttuuri

Welado on riippumaton rakennuttamisen suunnannäyttäjä ja monipuolisen asiantuntijuuden organisaatio. Meillä on ketterä, matala organisaatiorakenne, joka tekee jokapäiväistä työskentelystä ja päätöksenteosta mielekästä ja toimivaa. Kaiken takana on rehellinen ajatus, että ollaan ylpeitä siitä mitä tehdään ja ollaan. Panostamme siihen, että olemme työntekijöillemme paras työnantaja ja alan parhaat haluavat pysyä meillä töissä.

Weladolaisille työssä merkityksellisimpiä asioita ovat mielekkäät työtehtävät, vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta ja vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön. Näiden lisäksi työntekijämme arvostavat hyvää työilmapiiriämme ja toisista välittävää työyhteisöämme, avoimuutta sekä sitä, että Weladolla voi olla oma itsensä.

Käy tutustumassa Instagramissa tai Facebookissa miltä arkemme näyttää, mitä weladolaisuus tarkoittaa ja toimisiko Welado sinulle työnantajana ja työyhteisönä.

Seuraavaksi

Jos tämä tuntuu sinun paikaltasi, käy jättämässä hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan uuden weladolaisen löydyttyä. Lisätietoja paikasta voit kysyä Länsi-Suomen aluepäälliköltämme Laura Jussilalta (laura.jussila@welado.fi, 044 351 7309).
WWW-osoitehttp://www.welado.fi/
YhteystiedotLaura Jussila, laura.jussila@welado.fi, +358 44 351 7309
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.02.2020
Jätä hakemusTäytä hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan uuden weladolaisen löydyttyä.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.sympahr.net/public/pq.aspx?281a52fd
Ilmoitus jätetty21.01.2020
Ilmoitusnumero10234734

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin