Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Wilhelmiina Palvelut Oy Helsinki

Sinä hoiva-alan opiskelija, etsitkö vielä opintoihisi sopivaa kesätyötä?

Me Wilhelmiinassa kaipaamme kesäksi joukkoomme vahvistusta iloisista, aurinkoisista tulevaisuuden hoitajista. Toivomme, että sinulla on suoritettuna hoito- ja huolenpitojakso sekä lääkelaskut ennen työsuhteen alkua. Asiakaspalvelun sujuvuuden kannalta on oleellista, että sinulla on riittävä suomen kielen taito. Mikäli olet aidosti kiinnostunut saamaan kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä, niin olet meidän tyyppimme.

Sinun tehtäväsi muodostuvat asiakkaidemme päivittäisen perushoidon, hyvinvoinnin sekä kuntoutumisen tukemisesta. Työ on kaksivuorotyötä. Tärkeintä meille Wilhelmiinassa on asiakasta kunnioittava kohtaaminen. Hyvän hoivakodin tekevät ystävälliset hoitajat, joilla on luonteva ja arvostava tapa kohdata toinen ihminen. Joukkoomme on ihan varmasti helppo tulla, jos olet joustavia, sosiaalinen ja huumorintajuinen!

Sinua odottavat viihtyisät ja avarat tilat sekä mukavat ammattilaiset työkavereina. Tehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lisäksi Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Ilahdumme, jos voit toimia kesän jälkeen toimia ajoittain myös sijaisena.
WWW-osoitehttp://wilhelmiina.fi
YhteystiedotSoita ja kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäälliköt Timo Häkkinen puh. 050 462 1077 tai Vuokko Raumavirta puh 050 568 1597.
Työpaikan osoiteTaavetti Laitisen katu 4, 00300 HELSINKI
PalkkausSos tes
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaPian / sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy05.06.2020
Jätä hakemusKiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla rekrytointi(at)wilhelmiina.fi mahdollisimman pian! Tutustumme hakemuksiin heti niiden saavuttua!
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354703

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin