Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilija, William K. Olari

William K. Olari Espoo

Tule mukaan rakentamaan ja kehittämään uuden ajan William K. brändiä!
Haemme Espoon Olariin vastikään avattuun ravintolaan isäntää tai emäntää huolehtimaan vieraistaan olohuonemaisessa miljöössä. Tavoitteenamme on olla Espoon paras Oluthuone jossa paikallisuus on avainsana ja jokainen asiakas on tuleva kantis. Tartu siis haasteeseen uuden ajan William K:ssa!

Haemme nyt tarjoilijaa osa-aikaiseen (90h/3vko) työsuhteeseen. Olet energinen, ulospäinsuuntautunut, avoin ja iloinen persoona. Viihdyt erilaisten ihmisten kanssa ja koet asiakaspalvelun olevan sinun juttusi. Olet kiinnostunut olutkulttuurista ja innokas oppimaan lisää. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään täysin uudessa William K:ssa mukavien työkavereiden kanssa. Anniskelupätevyys on perusedellytys tehtävässä toimimiselle, sillä meillä on myös yksintyöskentelyä.

Tarjoamme luotettavan työnantajan, iloiset työkaverit ja ison talon edut. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi edelleen sekä edetä uralla. Vakituisena työntekijänä pääset nauttimaan HOK-Elannon erinomaisista henkilökuntaeduista.

Lähde: sok.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin