Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiertävä siivooja Hämeenlinna-Hyvinkää akselille

Winclean Oy Hyvinkää

Me Wincleanilla huolehdimme yli 200 siivoojamme voimin, että asiakkaidemme toimitilat ovat moitteettoman siistit ja puhtaat päivästä toiseen. Palvelemme asiakkaitamme kotimaisena siivousalan perheyrityksenä yli 20 vuoden kokemuksella - ammattiylpeydellä ja työmme jäljen takana aidosti seisten. Tervetuloa kasvavaan joukkomme! Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.winclean.fi.

Meillä on täällä Hämeenlinna-Hyvinkää-akselilla paikka auki kiertävälle siivoojalle!

Tässä liikkuvassa roolissa toimit monipuolisissa siivoustehtävissä! Teet ylläpito- ja perussiivouksia eri kohteissamme ja toimit esimerkiksi kohteiden vakisiivoojien sijaisena. Työpäivät sijoittuvat pääasiassa arkipäiville, mutta tarvittaessa mukaan mahtuu myös viikonloppuvuoroja. Työvuorot vaihtelevat työtilausten mukaan ja viikossa työtunteja kertyy täydet viikkotunnit, eli yhteensä 37h 30min.

Tärkeintä tässä työssä on, että sinulta löytyy aitoa asiakaspalveluasennetta ja luotettavuutta, kaiken muun pystymme tarvittaessa sinulle opettamaan. Koska kyseessä on liikkuva työ, tarvitset omasta takaa ajokortin ja auton siirtymiä varten. Kohteiden väliset siirtymät korvaamme toki sinulle asiaan kuuluvasti.

Me lupaamme sinulle työtiimisi täyden tuen, asiallisen perehdytyksen ja puitteet sekä mukavan vakituisen työpaikan sopivan kokoisessa pitkän linjan perheyrityksessä. Eikä me työkaveritkaan hassumpia olla!

Joten jos tässä on ideaa, kerro meille itsestäsi ja odotuksistasi työn suhteen osoitteessa www.winclean.fi/tyopaikat! Kannattaa toimia vikkelästi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Ai niin, mainitsethan hakemuksessasi, että olet kiinnostunut juuri tästä Hämeenlinna - Hyvinkää -alueen kiertävän siivoojan paikasta!

Mikäli sinulle herää jo tässä vaiheessa kysymyksiä, niitä voit esittää meille osoitteessa hakemukset@winclean.fi Olemme sinuun yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, joten olethan kuulolla ja tarkistathan ettei viestimme lipsahda vahingossa roskapostin puolelle!
WWW-osoitehttp://winclean.fi
Yhteystiedothakemukset@winclean.fi
Työpaikan osoite05800 HYVINKÄÄ
PalkkausKipa Tes
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.09.2019 klo 00:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://winclean.fi/tyopaikat
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10060928

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin