Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

Winclean Oy Nokia

Me Wincleanilla huolehdimme yli 200 siivoojamme voimin, että asiakkaidemme toimitilat ovat moitteettoman siistit ja puhtaat päivästä toiseen. Palvelemme asiakkaitamme kotimaisena siivousalan perheyrityksenä yli 20 vuoden kokemuksella - ammattiylpeydellä ja työmme jäljen takana aidosti seisten. Tervetuloa kasvavaan joukkomme! Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.winclean.fi.

Iltapainotteista siivoustyötä Siurossa joko kesäduuniksi tai pidemmäksi aikaa!

Tässä työssä touhuat monipuolisissa siivoustehtävissä teollisuuskohteessamme. Tuuraat ylläpitosiivouksissa, teet perussiivouksia, kuten esimerkiksi ikkunanpesuja ja teet tilattuja lisätöitä reippaalla asiakaspalvelumeiningillä. Työvuoro klo 13 ja työvuorot ovat tehtävistä riippuen 6-8h päivässä. Hommia paiskitaan pääasiassa arkisin, mutta mukaan mahtuu myös viikonloppuvuoroja. Viikossa työtunteja on yhteensä vähintään 30.

Arvostamme suuresti, jos olet tehnyt siivoustyötä aikaisemminkin, mutta mikäli kyseessä on ihan uusi aluevaltaus, opastamme sinut kädestä pitäen ammattisiivouksen saloihin. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy aitoa asiakaspalvelutaitoa ja sinulle sopii tällainen iltapäivään - iltaan painottuva työ. Ellet satu asumaan lähistöllä, tarvitset mahdollisesti myös ajokortin ja kulkuneuvon työmatkoja varten. Me puolestamme lupaamme sinulle työtiimisi täyden tuen, asiallisen perehdytyksen ja puitteet sekä kivan työpaikan pirkanmaalaisessa pitkän linjan perheyrityksessä.

Joten mikäli tämä kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta sinulle, laitahan hakemusta tulemaan osoitteessa www.winclean.fi/tyopaikat! Mainitsethan hakemuksessasi, että olet kiinnostunut juuri tästä Siuron iltapaikasta ja kerrothan miten pitkäksi aikaa etsit työpaikkaa!

Mikäli sinulle herää jo tässä vaiheessa kysymyksiä, niitä voit esittää meille osoitteessa hakemukset@winclean.fi Olemme sinuun yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, joten olethan kuulolla ja tarkistathan ettei viestimme lipsahda vahingossa roskapostin puolelle!
WWW-osoitehttp://winclean.fi
Yhteystiedothakemukset@winclean.fi
Työpaikan osoite37200 SIURO
PalkkausKipa Tes
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti tai sopimuksen mukaan
Työaikailtatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2019 klo 00:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://winclean.fi/tyopaikat
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9966845

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin