Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

LVI-asentaja

Workway Oy / HR Sata Henkilöstötalo Rauma

Haemme putkiasentajia asiakasyritykselle Raumalle. Tarjolla on pidempi pesti, arviolta 6-8kk jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen.

Työt ovat pääasiassa teollisuudessa ja kiinteistöissä tapahtuvia uudisrakennustöitä sekä saneerauskohteita. Valituilta edellytetäänkin jonkinlaista kokemusta teollisista työmaista. Lisäksi sinulla olisi hyvä olla voimassaolevat työturvallisuuskortti sekä tulityökortti. Jonkin verran töitä saattaa olla myös kotitalouksissa ja muissa kiinteistöissä lähinnä erilaisten korjaustöiden puitteissa.

Tarjolla on monipuolinen mutta vaativa työ. Työmaat voivat vaihdella paljonkin jopa viikon aikana. Oma-aloitteisuus ja kyky ratkoa ongelmia ovat tärkeimpiä ominaisuuksia.
Työ alkaa vuokratyönä vakituisena työsuhteena. Ajan myötä sinulla on halutessasi mahdollisuus työllistyä myös asiakasyritykseen suoraan.

HR Sata Henkilöstötalo tarjoaa kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutuksen sekä muita etuja työntekijöilleen.

Tee hakemus heti sillä tehtävään valitaan henkilöt heti kun sopivat löytyvät.

Lisätietoja työstä antaa Teemu Mäkinen / teemu.makinen@hrsata.fi / 044-771 4000


______________________________________

HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy on Satakunnassa toimiva yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Tuotamme henkilöstöpalveluja yrityksille ja työnhakijoille. Pääasialliset palvelutuotteemme ovat rekrytointi, henkilöstön vuokraus sekä ulkoistamispalvelu. Vastuullisena toimijana noudatamme työnmarkkinoita säätelevää lainsäädäntöä ja asetuksia. Maksamme työntekijöille vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Huolehdimme myös asiakasyritystemme työnantajakuvasta eri toimeksiantojen yhteydessä.
WWW-osoitehttp://www.hrsata.fi
YhteystiedotTeemu Mäkinen, 044-771 4000, teemu.makinen@hrsata.fi
Työpaikan osoite26100 RAUMA
PalkkausAlan TES:n mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaelokuu 2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy01.08.2020
Jätä hakemuswww.hrsata.fi/avoimet-tyopaikat
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://hrsata.likeit.fi/apply/4208460
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396362

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin