Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimitusjohtaja

Workway Oy / HR Sata Henkilöstötalo Pori

Uula Color Oy

Maaliemme muovittomuus ja hengittävyys ovat maalatun puupinnan kestävyyden ja elinvoimaisuuden kannalta ratkaisevia tekijöitä. Siksi maalimme ovat täydellinen valinta, kun halutaan pitää huolta elävästä ja luonnollisen kauniista puupinnasta.
Referensseistämme löytyy nimekkäitä kohteita, joista merkittävimpiä ovat Versaillesin palatsi ja Louvren taidemuseo. Maalimme valittiin näiden Ranskan historiallisien arvokohteiden restaurointimaaleiksi pitkän ja vaativan tuotetestauksen ja laaduntarkkailun jälkeen. Kotimaan referensseissämme on upeita historiallisia arvokohteita, kartanoita ja kirkkoja sekä arkkitehtien suunnittelemia uudisrakennuksia.

Yrityksemme sijaitsee Kauvatsalla lähellä Poria, idyllisessä maalaismaisemassa. Olemme valmistaneet maaleja ja pintakäsittelyaineita yli neljänkymmenen vuoden ajan.

Yrityksemme pääomistajana ja toimitusjohtajana työskentelevän henkilön tilalle haemme aktiivista ja rehtiä

Toimitusjohtajaa


Tehtävänäsi on toimitusjohtajalle kuuluvien hallinnollisten tehtävien lisäksi huolehtia yrityksemme hallitusta kasvusta, ketjuyhteistyöstä, viennin kehittämisestä ja aktiivisesta kotimaan myynnin ja asiakastyön edelleen kehittämisestä. Tehtävä edellyttää työskentelyä Kauvatsalla, mutta sitä voi hoitaa myös osittain etänä.

Sinulla on luotettavaa ja vakuuttavaa näyttöä yritys- tai myynninjohdollisista tehtävistä. Yritysjohtajana olet parhaimmillasi tilanteissa, joissa tarvitaan määrätietoisuutta, tahtoa, tekemistä ja visionääristä näkemystä yrityksemme tulevaisuudesta.

Yritysjohtajana tavoitteellisuus ja kilpailuympäristön mahdollisuudet avaavat sinussa luontaisen suunnannäyttäjän, jonka toimesta yrityksemme saavuttaa merkittävän markkina-aseman Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.

Henkilöjohtajana ja esimiehenä olet innostava, ja tiedät miten motivoituneen henkilöstön avulla saavutetaan parhaat tulokset.

Viestit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti kotimaisten kielten lisäksi ainakin englannin kielellä.

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää.

Tiedusteluihin vastaa Harri Jyrkiäinen 0400 592 508 ja Teemu Mäkinen 044 771 4000 HR Sata Henkilöstötalosta.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 8.12.2019

https://hrsata.fi/avoimet-tyopaikat/

_______________________________________

HR Sata Henkilöstötalo / Workway Oy on Satakunnassa toimiva yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Tuotamme henkilöstöpalveluja yrityksille ja työnhakijoille. Pääasialliset palvelutuotteemme ovat rekrytointi, henkilöstön vuokraus sekä ulkoistamispalvelu. Vastuullisena toimijana noudatamme työnmarkkinoita säätelevää lainsäädäntöä ja asetuksia. Maksamme työntekijöille vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Huolehdimme myös asiakasyritystemme työnantajakuvasta eri toimeksiantojen yhteydessä.
WWW-osoitehttp://www.hrsata.fi
YhteystiedotTeemu Mäkinen, 044 771 4000, teemu.makinen@hrsata.fi / Harri Jyrkiäinen 0400 592 508
Työpaikan osoiteAntinkatu 2, 28100 PORI
PalkkausAlan TES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaa2019 tammikuu
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy08.12.2019
Jätä hakemusTäytä hakemus osoitteessa www.hrsata.fi/avoimet-tyopaikat
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://hrsata.likeit.fi/apply/3544363
Ilmoitus jätetty19.11.2019
Ilmoitusnumero10171130

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

18 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin