Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyöpaikat 2021: Siltasuunnittelu

Wsp Finland Oy Lahti

Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote. Oletko se sinä?

WSP:n Siltasuunnittelu on Suomen yksi parhaimmista ja siltaosaamisemme on kansainvälisesti korkealle arvostettua. Haemme rakennusalasta innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on hyvät tietotekniikka- ja projektityövalmiudet.

Suunnitteluohjelmistojen tuntemus kuten AutoCAD ja Tekla Structures sekä aiempi kokemus rakennusalalta ovat vahvuuksia. Toimenkuvaan voi sisältyä niin tietomallintamista, piirustusten tuotantoa, rakenteiden suunnittelua ja mitoitusta kuin siltojen tarkastustoimintaan osallistumista hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Toimit vaihtelevissa ja monipuolisissa rakennusalan hankkeissamme. Olet osa asiantuntevaa projektitiimiä, joten pääset työssäsi seuraamaan myös kokeneiden suunnittelijoiden työskentelyä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, joustavan ja haastavan tehtäväkentän sekä innostavan työyhteisön. Olemme tutkitusti vastuullinen kesätyönantaja - sijoituimme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa Suurien yritysten sarjassa 1. sijalle.

Jätä hakemuksesi saman tien - kuitenkin viimeistään 15.2.2021 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti.

Lisätietoja: Henkilöstöasiantuntija Krista Leino, krista.leino@wsp.com


WSP:llä työskentelee eri alojen ammattilaista mm. projektipäällikköinä, tutkijoina, suunnittelijoina, arkkitehteina, valvojina ja konsultteina.

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Yli 650 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 50 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa.
WWW-osoitehttp://www.wsp.com/fi-fi
YhteystiedotHenkilöstöasiantuntija Krista Leino, krista.leino@wsp.com
Työpaikan osoiteAskonkatu 9 E, 2.krs, 15100 LAHTI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, kesätyö
Haku päättyy15.02.2021 klo 23:59
Jätä hakemusLaita hakemuksesi suoraan hakulomakkeella.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.wsp.com/jobs/982657-kesatyopaikat-2021-siltasuunnittelu-lahti
Ilmoitus jätetty23.11.2020
Ilmoitusnumero10528847

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

54 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin