Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokeneita suunnittelijoita ja projektipäälliköitä

Wsp Finland Oy Helsinki

Haemme kokeneita suunnittelijoita sekä projektipäälliköitä tie- ja katusuunnitteluun Infra-yksikköömme Helsinkiin.

Tehtävien hoitaminen edellyttää asiakassuuntautunutta asennetta, hyvää yhteistyökykyä sekä alalle soveltuvaa esim. insinöörin tai DI:n koulutusta. Sinulla on jo vähintään 5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Meillä pääset aitiopaikalle toteuttamaan monipuolisia ja haastavia suunnitteluprojekteja pääkaupunkiseudulle alan huippuosaajien kanssa. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana innostavassa ja osaavassa työyhteisössä monialaisten hankkeiden parissa.

Parhaiten sovit porukkaamme, mikäli olet yhteistyökykyinen ja joustava tiimipelaaja. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta pystyt myös hyödyntämään ympärilläsi olevien ihmisten osaamista oman toimintasi tukena. Haluat oppia uutta ja myös jakaa omaa osaamistasi muulle tiimille. Teet töitä tehokkaasti, mutta rennolla otteella.

Tarjoamme erinomaiset puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset urakehitysmahdollisuudet. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut, mutta erityisesti kehumme positiivista, avointa ja osallistavaa työilmapiiriämme. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Meillä töihin on mukava tulla!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.9.2020 mennessä tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Pekka Väinölään p. 044 323 5359, pekka.vainola@wsp.comWSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Yli 650 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 50 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa.
WWW-osoitehttp://www.wsp.com/fi-fi
Yhteystiedotyksikönpäällikkö Pekka Väinölä p. 044 323 5359, pekka.vainola@wsp.com
Työpaikan osoitePasilan Asema-aukio 1, 13. krs, 00520 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi
Haku päättyy28.09.2020 klo 23:59
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi suoraan hakulomakkeella.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.wsp.com/jobs/937592-kokeneita-suunnittelijoita-ja-projektipaallikoita-tie-ja-katusuunnitteluun
Ilmoitus jätetty15.09.2020
Ilmoitusnumero10459791

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin