Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ratasuunnittelijoita

Wsp Finland Oy finland

Tarjoamme monipuolisesti asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä raideliikenteen suunnittelupalveluja. Meillä pääset työskentelemään laajan eri alojen asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa.

Keskitämme pääkaupunkiseudun toimintomme Pasilan Triplaan keväällä 2020.

Haemme ratasuunnittelijoita ensisijaisesti Helsinkiin, mutta sinulla on mahdollisuus sijoittua myös esim. Tampereelle tai Ouluun.

Raideliikenteen suunnittelupalvelumme tuottavat ja -vaiheesta riippumatta laadukkaita ja toimivia selvityksiä ja suunnitteluratkaisuja, joissa painotetaan koko elinkaarenaikaista kustannustehokkuutta, turvallisuutta ja raideliikenteen erityisominaisuuksia. Toimimme läheisessä yhteistyössä WSP:n Ruotsin ja Englannin rautatieasiantuntijoiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu ratasuunnittelu eri tarkkuustasoilla esiselvityksistä aina radan rakentamissuunnitteluun saakka. Pääset osallistumaan erilaisiin projekteihin oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Odotamme sinulta:
- aikaisempaa kokemusta ratasuunnittelusta
- insinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin koulutusta
- suunnitteluohjelmien ja tietomallinnuksen hallintaa (AutoCAD, Novapoint ym.)
- suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista; muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tehtävä edellyttää asiakassuuntautunutta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottokykyä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, asiantuntevat kollegat ja hyvät työsuhde-edut. Tuemme kehitystäsi erilaisilla koulutuksilla. Meille WSP:llä tärkeitä asioita ovat avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen, monipuoliset urakehitysmahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.2.2020 mennessä tai ole suoraan yhteydessä liiketoimintajohtaja Jari Niskaseen
p. 040 568 2643, jari.niskanen@wsp.com.


WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä yhdyskuntarakentamisen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Suunnittelemme, tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä. Meillä työskentelee yli 650 asiantuntijaa eri puolilla Suomea. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 49 500 asiantuntijaa 550 toimistossa ympäri maailmaa.
WWW-osoitehttp://www.wsp.com/fi-fi
Yhteystiedotliiketoimintajohtaja Jari Niskanen p. 040 568 2643, jari.niskanen@wsp.com
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi
Haku päättyy24.02.2020 klo 23:59
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi suoraan hakulomakkeella.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.wsp.com/jobs/808665-ratasuunnittelijoita
Ilmoitus jätetty22.01.2020
Ilmoitusnumero10236248

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin