Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Talotekniikka-asiantuntija/-valvoja

Wsp Finland Oy Joensuu

Ota urallasi seuraava askel ja hae mukaan kasvavaan rakennuttamisen tiimiimme.
Etsimme joukkoomme kokeneita talotekniikan osaajia. Löytyykö sinulta meriittejä monipuolisten kohteiden LVI:n rakentamisen, -valvonnan tai -rakennuttamisen osalta?

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana kansainvälisessä yrityksessämme. Tehtävässä työskentelet osana moniammatillista rakennuttajaryhmää, tuoden oman ammattitaitosi vaativien projektiemme tueksi, koko rakennusprojektin elinkaari huomioiden.

Räätälöimme työtehtäviäsi toiveidesi ja kokemuksesi perusteella sinulle sopiviksi. Toivomme kuitenkin, että sinulta löytyy kokemusta ja hallitset projektityön eri osa-alueet. Arvostamme haluasi kehittää organisaatiotamme ja toimintaa yhdessä työkavereidesi kanssa. Me panostamme siihen, että sinulla on käytössäsi viimeisimmät työkalut ja tuki osaamisesi kehittämiselle.

Odotamme sinulta alan työkokemusta ja projektipäällikön kokemusta sekä vähintään teknikon tai insinöörin koulutusta. Pystyt toimimaan hankkeissa vastuullisena henkilönä. Lisäpätevyydet ja sertifikaatit sekä vastaavan työnjohtajan hyväksynnät (KVV ja IV) katsomme eduksi. Tuemme tarvittaessa jatkokoulutuksissa ja niiden suorittamisissa.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ratkot asiakkaidemme tarpeet yhdessä muun tiimimme kanssa, viestien sujuvasti suomen kielellä. Hae mukaan voittajatiimiin. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut ja mikä parasta - työpaikan, johon on mukava tulla!

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen suoraan hakulomakkeella 19.4.2021 mennessä. Lisätietoja saat yksikönpäällikkö Jouni Hirvoselta p. 050 313 4358, jouni.hirvonen@wsp.com.WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Yli 650 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 50 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa.
WWW-osoitehttp://www.wsp.com/fi-fi
YhteystiedotYksikönpäällikkö Jouni Hirvonen, p. 050 313 4358, jouni.hirvonen@wsp.com
Työpaikan osoite80100 JOENSUU
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi
Haku päättyy19.04.2021 klo 23:59
Jätä hakemusLaita hakemuksesi suoraan hakulomakkeella.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.wsp.com/jobs/1123928-talotekniikka-asiantuntija-valvoja
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10691426

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin