Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi suunnittelija, vesihuoltoverkostot

Wsp Finland Oy Helsinki

Haemme Vesihuolto ja hulevedet -yksikköömme vesihuoltoverkostojen vanhempaa suunnittelijaa/asiantuntijaa Helsinkiin. Tehtäväkenttääsi kuuluvat vesihuoltoverkostojen yleis-, rakennus- ja saneeraussuunnittelu sekä pumppaamosuunnittelu ja muut monialahankkeiden vesihuollon suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät. Tehtävän tarkempaa sisältöä voimme räätälöidä osaamisesi, kokemuksesi ja toiveittesi perusteella.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on näyttöä menestyksekkäistä vesihuoltoverkostojen suunnittelutyösuorituksista vähintään 3 vuoden ajalta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (ins./ ins. AMK/DI), sujuvaa suomen kielen taitoa ja kokemusta vesihuollon tietomallisuunnittelusta osana monialahankkeita. Eduksi katsomme yleisen kokemuksen ja aktiivisuuden vesihuoltoalalla.

Tehtävässä pääset aitiopaikalle rakentamaan tulevaisuuden Suomea alan huippuosaajien kanssa. Uusissa toimitiloissamme Pasilan Triplassa olet kirjaimellisesti kaupunkikehityksen ytimessä. Viihtyisien toimitilojen lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja etätyömahdollisuuden. Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat; avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen ja monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Tarjoamme Sinulle paikan osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä monialaisten hankkeiden parista. Yksikkömme toiminta perustuu paikallisesti vahvoihin tiimeihin, jotka hyödyntävät globaalin konsernimme kattavia asiantuntijaverkostoja.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.8.2020 mennessä tai ole suoraan yhteydessä Vesihuolto ja hulevedet -yksikön päällikköön Olli Sorvariin, olli.sorvari@wsp.com, p. 050 465 0638. Haastattelemme hakijoita jo hakemusaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.


WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä yhdyskuntarakentamisen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Suunnittelemme, tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä. Meillä työskentelee yli 650 asiantuntijaa eri puolilla Suomea. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 50 000 asiantuntijaa 550 toimistossa ympäri maailmaa.
WWW-osoitehttp://www.wsp.com/fi-fi
YhteystiedotYksikönpäällikkö Olli Sorvari, olli.sorvari@wsp.com, p. 050 465 0638
Työpaikan osoitePasilan Asema-aukio 1, 13. krs, 00520 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi
Haku päättyy10.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi suoraan hakulomakkeella.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.wsp.com/jobs/890104-vanhempi-suunnittelija-asiantuntija-vesihuoltoverkostot
Ilmoitus jätetty29.05.2020
Ilmoitusnumero10361862

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin