Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osastovastaava eräosastolle

XXL Sports & Outdoor Oy Kuopio Kuopio

Työtehtävät

Osastovastaavana vastaat osastosi myynnistä, tuloksesta, työvuorojen suunnittelusta ja oman tiimisi kannustamisesta huippusuorituksiin. Olet outdoor-, erä- ja metsästysosaston asiantuntija. Osaston tuotevalikoimaan kuuluvat mm. retkeilytarvikkeet, aseet, kalastusvälineet, erävaatteet, vaelluskengät sekä ratsastustarvikkeet. Päivittäiseen työhösi kuuluu valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden - asiakkaidemme - parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta.

Sinulla on henkilöstövastuu osastosi kokoaikaisista ja osa-aikaisista työntekijöistä. Osallistut tavaratalon johtoryhmätyöskentelyyn ja raportoit tavaratalopäällikölle. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

Toivomme hakijalta

Olet myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön, joustava ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan. Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. Toivomme hakijalta asiantuntijamaista osaamista sekä laajaa perehtyneisyyttä erä- ja metsästysasioihin. Osastovastaavana sinulla on hyvä osaaminen retkeilystä, metsästyksestä, kalastuksesta, aseista sekä ratsastuksesta. Olet erähenkinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan. Toivomme sinulta metsästyslupaa sekä työkokemusta vastuullisista ja tuloksellisista myynti- ja esimiestehtävistä. Olet ulospäinsuuntautunut ja todellinen ihmisjohtaja. Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina. Toivomme sinulta sujuvaa englannin tai ruotsin kielen taitoa. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut. Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, katso lisätietoa yrityksestä sekä tarkat hakuohjeet osoitteessa www.xxl.fi.
WWW-osoitehttp://www.xxl.fi
YhteystiedotAntikainen Henri, Store Manager
Työpaikan osoiteMatkuksentie 60, 70800 KUOPIO
PalkkausTES
Työ alkaaarviolta 1.3.2019
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.02.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://https://xxl.easycruit.com/intranet/finland/vacancy/2231957/102573?iso=fi
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846826

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin