Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osastovastaava urheiluosastolle

Xxl Sports & Outdoor Oy Espoo

Työtehtävät

Osastovastaavana vastaat osastosi myynnistä, tuloksesta, työvuorojen suunnittelusta ja oman tiimisi kannustamisesta huippusuorituksiin. Urheiluosaston tuotevalikoimaan kuuluvat mm. kaikki perinteiset joukkuelajit, mailapelit, vesiurheiluvälineet, harjoitus- ja kuntosalilaitteet, laukut, hyvinvointi sekä urheilujuomat ja lisäravinteet.

Olet urheiluosaston tuotteiden asiantuntija. Päivittäiseen työhösi kuuluu valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden - asiakkaidemme - parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta.

Sinulla on henkilöstövastuu osastosi kokoaikaisista ja osa-aikaisista työntekijöistä. Osallistut tavaratalon johtoryhmätyöskentelyyn ja raportoit tavaratalopäällikölle. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö.

Toivomme hakijalta

Olet myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön, joustava ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan. Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne.

Toivomme hakijalta erinomaista tuotetuntemusta mm. seuraavissa lajeissa: jalkapallo, jääkiekko, tennis, salibandy ja golf. Tunnet myös lisäravinteet ja kuntoiluvälineet. Sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan. Toivomme sinulta työkokemusta vastuullisista ja tuloksellisista myynti- ja esimiestehtävistä.

Olet ulospäinsuuntautunut ja todellinen ihmisjohtaja. Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina. Toivomme sinulta sujuvaa englannin tai ruotsin kielen taitoa. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, katso lisätietoa yrityksestä sekä tarkat hakuohjeet osoitteessa www.xxl.fi/tyopaikat.
WWW-osoitehttp://www.xxl.fi
YhteystiedotXXL SPORTS & OUTDOOR
Työpaikan osoiteSuomalaistentie 5, 02270 ESPOO
PalkkausKaupan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaviimeistään 28.1.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.01.2019 klo 18:00
Jätä hakemusouti.k@xxl.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://xxl.easycruit.com/intranet/finland/vacancy/2218625/102573?iso=fi
Ilmoitus jätetty12.01.2019
Ilmoitusnumero9815193

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin