Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin hakutuloksiin
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Osastovastaava

XXL Sports & Outdoor Oy, Tammisto Vantaa

XXL avaa ensimmäisen urheilutavaratalonsa Suomeen keväällä 2014

XXL Sports & Outdoor on paratiisi, josta löydät kaikki urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteet saman katon alta. XXL tulee olemaan Pohjoismaiden johtava urheilukaupan ketju tarjoamalla asiakkailleen laajimman ja kattavimman valikoiman tunnettuja merkkituotteita markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Ensimmäinen Suomeen avattava urheilutavaratalo tulee Vantaan Tammistoon ja on 5 000 neliöllään Suomen ylivoimaisesti suurin urheilukauppa. Laajennamme tavarataloverkostoa ensi vuoden aikana vauhdikkaasti ja tulemme vuoden aikana palkkaamaan yli 250 kaupan alan osaajaa uusiin mielenkiintoisiin haasteisiin.

Osastovastaavan (kengät) työtehtävät

Osastovastaavana vastaat osastosi myynnistä, tuloksesta, työvuorojen suunnittelusta ja oman tiimisi kannustamisesta huippusuorituksiin. Olet kenkäosaston tuotteiden asiantuntija. Kenkien tuoteryhmiä ovat mm. juoksu, vapaa-aika, sisäpeli, ulkoilu, kävely, talvi, saappaat ja lapset.

Päivittäiseen työhösi kuuluu valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Tulet työskentelemään yritykselle tärkeimpien henkilöiden - asiakkaidemme - parissa. Tehtäväsi on saada asiakkaat tyytyväiseksi tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta.

Sinulla on henkilöstövastuu osastosi kokoaikaisista ja osa-aikaisista työntekijöistä. Osallistut tavaratalon johtoryhmätyöskentelyyn ja raportoit tavaratalopäällikölle. XXL:ssä työskentelemme kovemmin kuin muut, koska haluamme olla parhaita. Ollaksemme parhaita meidän tulee kehittyä nopeammin kuin kilpailijat ja siksi meillä on kiireinen mutta loistava työympäristö

Toivomme hakijalta

Olet myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön, joustava ja pidät vastuusta. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan. Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne.

Toivomme hakijalta asiantuntijamaista osaamista sekä laajaa perehtyneisyyttä kenkäosaston valikoimaan. Olet urheilullinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan. Toivomme sinulta työkokemusta vastuullisista ja tuloksellisista myynti- ja esimiestehtävistä.

Olet ulospäinsuuntautunut ja todellinen ihmisjohtaja. Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina. Toivomme sinulta sujuvaa englannin tai ruotsin kielen taitoa. Arvostamme intohimoista suhtautumista urheilun parissa työskentelyyn.

Tarjoamme

XXL antaa loistavat urakehitysmahdollisuudet nopeasti kasvavassa yrityksessä. Tarjoamme aina laadukkaan perehdytyksen työhön ja panostamme jatkuvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Lisäksi XXL:ssä on viihtyisä työympäristö sekä hyvät henkilökuntaedut.

Jos onnistuimme herättämään kilpailuviettisi, lähetä hakemuksesi meille rekrytointisivustomme kautta.

Hakuaika päättyy 24.11.2013. Työ alkaa helmikuussa 2014.

YhteystiedotXXL Sports & Outdoor Oy
Työpaikan osoiteSähkötie 5, 01520 VANTAA
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHelmikuussa 2014
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.11.2013 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.xxl.fi
Ilmoitus jätetty31.10.2013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

1066 päivää sitten

Takaisin hakutuloksiin