Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Specialist, Accounts Receivable

Yit Oyj Helsinki

Etsimme nyt sinua

SPECIALIST, ACCOUNTS RECEIVABLE

Helsinki

?Hommat menee nappiin, kun ne hoidetaan yhdessä.?

Etsimme nyt asiantuntijaa osaksi Talouden palvelukeskuksemme tiimiä. Tiimimme vastaa konsernin myyntilaskutuksesta, luotonvalvonnasta ja perinnästä. Sinun tehtäväsi on huolehtia myyntireskontran tehtävistä, kuten esimerkiksi laskuttamisesta. Tärkeä osa työtäsi on myös erilaisten asiakastoimeksiantojen ja myyntireskontraprosessiin liittyvien reklamaatioiden käsittely.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja kestää arviolta vuoden 2021 loppuun.

Oletko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä järjestelmällinen työskentelyote. Sinulla on aiempaa kokemusta myyntilaskutuksen ja myyntireskontran hoidosta ja olet nopea ja innokas oppimaan uutta. Kanssasi on mukavaa tehdä töitä ja pidät langat käsissä tiukoissakin paikoissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, taloushallintoon painottuvaa koulutusta. Eduksi katsomme mahdollisuuden hyödyntää myös englantia työkielenä.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Onnistumiset eivät synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä Teemu Suopajärveen (Manager, Accounts Receivable), puh. 041 310 1952 (keskiviikkona 20.1. klo 14-15 tai perjantaina 22.1. klo 10-11).

Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 28.1.2021 mennessä. Luemme hakemuksia koko hakuajan ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.yit.fi
YhteystiedotTeemu Suopajärvi 041 310 1952
Työpaikan osoitePanuntie, 00620 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy28.01.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://yit.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1495&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579423
Työnantajan viite1495

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin