Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palvelukotityöntekijä (lähihoitaja)

Yrjö & Hanna Oy Vihti

Me Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme kohtaamisen ja hoivan ammattilaisia, jotka mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen ja juhlan. Teemme töitä isolla sydämellä tarjotaksemme asumisratkaisuja eri elämänvaiheisiin ja -tilanteisiin.

Haemme energisiä ja iloisia lähihoitajia tuntityöhön sekä sijaisiksi joulun ja talvilomien ajaksi palvelukotityöntekijän tehtäviin Katajakotiin Vihdin Nummelaan.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Palvelukotityöntekijältä edellytämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja). Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi.

Sijaisuutesi aikana pääset kartuttamaan kokemusta eri asukasryhmien parissa työskentelystä mukavien työkavereiden kanssa. Otamme uudet työkaverit heti mukaan työyhteisöön ja perehdytämme uudet työntekijät tehtäväänsä aina huolella. Arvostamme työntekijöissämme tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä sekä ahkeruutta.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelutalon palveluesimieheen. Löydät yhteystiedot kotisivuiltamme www.yrjojahanna.fi/asumispalvelut/#kaikkikodit. Samalta sivulta löydät myös lisätietoja eri palvelutaloistamme, joiden avoinna olevat vakituiset työpaikat pääset kurkkaamaan täältä https://ura.yrjojahanna.fi/avoimet-tyopaikat/

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottaa säätiön sataprosenttisesti omistamat Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.
WWW-osoitehttp://www.yrjojahanna.fi
YhteystiedotJos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palveluesimies Sari Riekkiseen 050 349 7763 tai sähköpostitse sari.riekkinen@yrjojahanna.fi
Työpaikan osoiteHuhdanpaju 2, 03100 NUMMELA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes, G20
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy31.10.2020
Jätä hakemusKiinnostuitko? Loistavaa! Odotamme innolla hakemustasi. Hae tehtävää viimeistään 31.10.2020 täyttämällä oheinen hakemus. Valitsethan valikosta vain ensisijaisen palvelutalon. Mikäli olet valmis työskentelemään muuallakin kuin ensisijaisesti valitsemassasi palvelutalossa, voit kertoa siitä hakemuksessasi.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.yrjojahanna.fi/
Ilmoitus jätetty21.09.2020
Ilmoitusnumero10466199

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin