Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoiva-avustaja (lomasijaisuuksia)

Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy Akaa

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistama Yrjö & Hanna Oy ja Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.

Me Yrjö ja Hanna Kodeilla olemme kohtaamisen ja hoivan ammattilaisia, jotka mahdollistamme asukkaille hyvän ja turvallisen arjen ja juhlan. Teemme töitä isolla sydämellä tarjotaksemme asumisratkaisuja eri elämänvaiheisiin ja -tilanteisiin.

Haemme energisiä ja iloisia sijaisia joulun ja talvilomien ajaksi palvelukotityöntekijän, tukipalvelutyöntekijän sekä sairaanhoitajan tehtäviin Yrjö ja Hanna Kotien palvelutaloihin ympäri Suomen.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Palvelukotityöntekijältä edellytämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta (esim. lähihoitaja) ja sairaanhoitajalta vastaavasti sairaanhoitajan koulutusta. Myös alan opiskelijat otetaan haussa huomioon, kunhan opinnoista on suoritettu vähintään 2/3. Voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi ovat eduksi. Tukipalvelutyöntekijöiden kohdalla esim. laitoshuoltajan koulutus on etu tehtävään hakiessa.

Sijaisuutesi aikana pääset kartuttamaan kokemusta eri asukasryhmien parissa työskentelystä mukavien työkavereiden kanssa. Otamme uudet työkaverit heti mukaan työyhteisöön ja perehdytämme uudet työntekijät tehtäväänsä aina huolella. Arvostamme työntekijöissämme tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä sekä ahkeruutta.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.
WWW-osoitehttp://yrjojahanna.fi
YhteystiedotJos sinulla on mielessä kysymyksiä työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelutalon palveluesimieheen. Löydät yhteystiedot kotisivuiltamme www.yrjojahanna.fi/asumispalvelut/#kaikkikodit. Samalta sivulta löydät myös lisätietoja eri palvelutaloistamme, joiden avoinna olevat vakituiset työpaikat pääset kurkkaamaan täältä https://www.yrjojahanna.fi/avoimet-tyopaikat/
Työpaikan osoiteSipiläntie 1, 37800 AKAA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan tes
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto11 pv - 1 kk
Haku päättyy31.10.2019
Jätä hakemusKiinnostuitko? Loistavaa! Odotamme innolla hakemustasi. Hae tehtävää viimeistään 31.10.2019 täyttämällä oheinen hakemus. Valitsethan valikosta vain ensisijaisen palvelutalon. Mikäli olet valmis työskentelemään muuallakin kuin ensisijaisesti valitsemassasi palvelutalossa, voit kertoa siitä hakemuksessasi.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.yrjojahanna.fi/tyopaikat
Ilmoitus jätetty20.09.2019
Ilmoitusnumero10107829

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin